Tatil bitti, Eylül ayı geldi. Okullar açıldı, eve ve işe döndük. Maraton başladı diyebiliriz. Gün içinde hepimiz işte ve okulda yoruluyor, haliyle terliyoruz. Ter kokusunun önüne geçmek için neler yapıyorsunuz?

Tatil bitti, Eylül ayı geldi. Okullar açıldı, eve ve işe döndük. Maraton başladı diyebiliriz. Gün içinde hepimiz işte ve okulda yoruluyor, haliyle terliyoruz. Ter kokusunun önüne geçmek için neler yapıyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sık sık duş alırm
Deodorant kullanırm
Karbonat kullaniyorum tavsiye ederim. Hem pahali olmuyor hemde icinde o kadar zararli maddeler olan bir seyi kullanmamis oluyorum. Tavsiye ederim denemek isteyen olursa. Cok terleyen, agir beslenen biriyseniz bilemem ben oyle degilim bende işe yarıyor. Cokta memnunum.
Düzenli hergün duş rol on vücut spreyi ve parfüm ama şöyle bişey var zaten normaldede çokça terleyip teri pis kokan biri değilim çok nadir terlerim ama yine de bakumıma dikkat ederim ter kokusuna tahammülüm yok
Genelde hergün roll on kullanıyorum ve düzenli yıkanıyorum duş alıyorum.
onlem almıyorum terden sırılsıklam olsam da asla kokmam
72 saat etkili deodorant sıkıyorum koltuk altıma. Ve öncesinde tabi ki de duş 🚿🛀
Rexona invisible roll-on artı üstüne nivea black and white deodorant
Günde 2 kere duş alıyorum. Nıvea man black and white kullanıyorum
deodorant kullanırım
Roll on değilde koku önleyici sprey var
Nivea roll on kullanıyorum
Rol-on
@bol_pantolon Boş soruya boş cevap tebrikler ikinizede
Rica ederim ne demek tatlım
böyle yazma işte hemen yumuşuyorum :/
Ya özür dilerimmm
bak tere yağ gibi ericem birazdan azıcık atarlı olsana canım
Ben de atarlanamiuroum çok sakin bı yapidayimm
sana siyah fileli çorap hediye ediyorum bol pantolondan gözükmez ama elimden sadece bu geliyor :D azıcık hırçın olursan çok yakışır ;)
WİİEİWJSOEOWO bol pantolonsuz yapamamm olmazx
olsun sana özel kişiler görsün çorabını yeter ehehehe
Kimse görmicek o zaman:((
Böyle tatlı ve anlayışlı kızın özeline giremeyen tüm erkekleri kınıyorum :)
Deme öyle ağlıcam
Yok yok ben evrene şimdi mesaj gönderdim güzel kombinlerinin karşılığını yakın zamanda alacaksın :)
ASTROLOJİYE çok inanmiyrium ama Aldım kabul ettim öyle de oldu O ZMN
Tamam bakalım yazarsın gelişmeleri 1 haftaya kalmaz kuşlar çalar kapını :)
Tamamm
öptüm byee
Bender kendine iyi bakk