Arkadaşlar merhaba
Kullanıpta memnun kaldığınız bayan parfümü önerisi verir misiniz?
Kullanıpta memnun kaldığınız bayan parfümü önerisi verir misiniz?
Parfüm delisi bir erkek olarak sana kötü bir haberim var kadın parfümleri her zaman çiçeksi ve soft kokular üzerine dizayn edilir, şekerli ve yumuşak kokuları saymıyorum. Onlar biraz daha ne istediğini bilenler için yapılıyor.
1 - Yves rocher - Evindence ilk önerim fiyatı 800-900 lia bandında, Fransızları asla parfüm konusunda hafife almayın benden tavsiye :) kokusuna gelirsek fiyatı sebebiyle kalıcılığı 1-2 saat civarı kalıyor ama o kadar naif ve kadına yakışan bir kokuki tahmin edemezsin. Zaten daha zarif hisler uyandıran hafif bir yumuşaklığa sahip. Bu parfümü çantandan eksik etme eğer alıcaksan. Gidip mağazadanda deneyimleyebilirsin.
2 - Giorgio armaniden 'My way' ve 'Si' serisi. Bu kokuları biraz araştırırsan ne kadar pahalı olduklarını görürsün. Şu my wayın 30 ml olanını 1200 liraya anneme aldım. Annem ertesi gün işyerinden gelip tüm kızlar parfüm kokusunu sordu demişti bu kokuda gayet soft ve zarif bir kokudur ama yvesten daha kaliteli olduğunu bil.
Bütçen ne kadar bilmiyorum ama fazla paran yok yves rocher mağazasına gitmeni tavsiye ederim gerçekten çok naif kokulu parfümleri var. Kaldıki elimde di gionun profumo parfümü varken, ben yvesten 'bois de sauge' kulllandım tüm yaz boyunca. Kokularının edt olmasına sakın aldanma bir gram rahatsız etmez yves kokuları.
Tavsiyelerim bunlar.
Cevap
3Cevap
Pink love avon parfüme
Onerebilirim kullanmadan da
Bargello genelde kokuları çok hoş 😉
remy marquis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?