Güzellik & Bakım Koltuk altım sürekli kaşınıyor çok deodorant değiştirdim hastalık yapmış olabilir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Temizlik demeyin çakarım ağzınıza Koltuk altım sürekli kaşınıyor çok deodorant değiştirdim hastalık yapmış olabilir mi? Cevapla Deodorant Soruları Kaş Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Sirkeli suyla koltuk altını yıkayabilrsn 1 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Deodorantlardan biri alerji yapmış olabilir. Tek bir tane ve kaliteli bir şey kullan bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Rexona kullanıyordum Yorumla Soran +1 yıl Beğenmemeye başladım Yorumla Soran +1 yıl Ondan değiştirdim Yorumla canturkkk +1 yıl Çok çeşit deneme işte sorun yaşarsın. Deodorant yerine roll on tarzı olanlardan kullansan daha iyi Yorumla
MertAltundas918 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Deodoranttan pek bir şey olmaz mantar falan olabilir belki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çabuk iyileşir mi ya mantarsa Yorumla Soran +1 yıl Bende şüphelendim Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Duş jeliyle çok bastırmadan bol bol kesele geçer o. Fazla kaşıma kaşıdıkça daha da kötü oluyor. Dişini sık biraz geçer o Yorumla Soran +1 yıl Batikon veya sirke kullansam Yorumla Soran +1 yıl Onlarla temizlesem Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Bilmiyorum ki çok hakim değilim geç özele ben biraz araştırayım 2dk Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl mantar falan kapmis olmayasin, kararma ve kabarma var mi? cildiyeye git bence 0 0 Yorumla
Godlinx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Alerjidir çok sürüyorsan tahriş falan etmiştir kıyamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sirkeli suyla koltuk altını yıkayabilrsn
Deodorantlardan biri alerji yapmış olabilir. Tek bir tane ve kaliteli bir şey kullan bence
Rexona kullanıyordum
Beğenmemeye başladım
Ondan değiştirdim
Çok çeşit deneme işte sorun yaşarsın. Deodorant yerine roll on tarzı olanlardan kullansan daha iyi
Deodoranttan pek bir şey olmaz mantar falan olabilir belki
Çabuk iyileşir mi ya mantarsa
Bende şüphelendim
Duş jeliyle çok bastırmadan bol bol kesele geçer o. Fazla kaşıma kaşıdıkça daha da kötü oluyor. Dişini sık biraz geçer o
Batikon veya sirke kullansam
Onlarla temizlesem
Bilmiyorum ki çok hakim değilim geç özele ben biraz araştırayım 2dk
mantar falan kapmis olmayasin, kararma ve kabarma var mi? cildiyeye git bence
Mantar ya da enfeksiyon kaptıysa deodorant sürme ara ver.
tam temizlik diyecektim hemen geri vitesi taktım
Alerjidir çok sürüyorsan tahriş falan etmiştir kıyamam
Hiçbir şey kullanma
Evetttt
Alerji olabilir