Güzellik & Bakım Yazın kahramanı: Deodorant mı, roll-on mu? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Yaz aylarının vazgeçilmezleri; deodorant ve roll-on! 🥳Peki senin yaz kahramanın hangisi? 👀 Yazın kahramanı: Deodorant mı, roll-on mu? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence deodorant daha güzel ama benim için fark etmiyor ikisini de zaten ara ara kullanıyorum genellikle. alerjim olduğu için roll on daha iyi 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Roll on diğer fıs fıs olan pek kurtarıcı değil ayrıca sıkıyorsun böyle krem gibi oluyor sonra orada kalıyor filan kötü oluyor yani. 1 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl diyarbakır aşırı sıcak olduğu için ikisi de işe yaramıyor 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben roll-on kullanıyorum alışkanlık meselesi 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl roll-on da deodorant sadece form ismi sprey, roll-on , stick gibi 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Deodorant kullanıyorum ama rollon a aynı anda 😄 1 0 Yorumla
makasaraliği Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl deodorant, rollleri hijyenik bulmuyorum 😅 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Roll on. Deodorant bir işe yaramıyor ki. 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tütün kolonyası?😄 1 3 Yorumla s Kimikio +1 yıl 😂😂 anneannem çok kulllanırdı Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Zevkli kadın işte 😄 Yorumla s Kimikio +1 yıl Bence de ben de seviyorum ama biraz kokusu ağırlaşabiliyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence deodorant daha güzel ama benim için fark etmiyor ikisini de zaten ara ara kullanıyorum genellikle. alerjim olduğu için roll on daha iyi
Roll on diğer fıs fıs olan pek kurtarıcı değil ayrıca sıkıyorsun böyle krem gibi oluyor sonra orada kalıyor filan kötü oluyor yani.
diyarbakır aşırı sıcak olduğu için ikisi de işe yaramıyor
Ben roll-on kullanıyorum alışkanlık meselesi
roll-on da deodorant sadece form ismi sprey, roll-on , stick gibi
Deodorant kullanıyorum ama rollon a aynı anda 😄
Deodorant
deodorant, rollleri hijyenik bulmuyorum 😅
Ikisinide kullanıyorum
Roll on. Deodorant bir işe yaramıyor ki.
Tütün kolonyası?😄
😂😂 anneannem çok kulllanırdı
Zevkli kadın işte 😄
Bence de ben de seviyorum ama biraz kokusu ağırlaşabiliyor
Roll-on derim
Deodorant
Roll-on
Roll-on tabii ki
İkisi de baş rol on xd
Roll on
Roll on