Güzellik & Bakım Aşırı terlemeye ne iyi gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok sıcak olmasa da terliyorum, biyolojik bence ama siz ne önerirsiniz? Güncellemeler+1 yıl Yaşım 25 Güncellemeler+1 yıl Güncell Aşırı terlemeye ne iyi gelir? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xvlknn Takip Et Xper 3 Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl Terlemeyi önlemek için duş almak genelde işine yarar deneyebilirsin ama evde mi yoksa başka yerde mi bunu yaşıyorsun bilmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dışarda yürürken de yaşıyorum evde de. Evde ayrıca fena kokuyorum. Her gün banyo yapıyorum. Bazen 2 kere. Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl doktora gitmeyi öneririm. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam. Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Deodorant 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Her gün duş al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Terlemeyi önlemek için duş almak genelde işine yarar deneyebilirsin ama evde mi yoksa başka yerde mi bunu yaşıyorsun bilmiyorum
Dışarda yürürken de yaşıyorum evde de. Evde ayrıca fena kokuyorum. Her gün banyo yapıyorum. Bazen 2 kere.
doktora gitmeyi öneririm.
Tamam.
Deodorant
Her gün duş al