Merhaba arkadaşlar, zarada indirim varmış daha önce bu parfümlerden kullanan oldu mu hangisini tavsiye edersiniz? şu an eros kullanıyorum zaranınkileri denemek istiyorum. Önereceğiniz başka markalar da olabilir.
silver gold bunları alma sakın 2 dakikada geçer kokusu zara seoul lisboa bunlar orta kalıcı çok değil kokuları da orta derece illa alacağım diyorsan vibrant leather al bu da pek kalıcı değil ama iyi kokuyor
denemek için almış oluyum bari indirimde olduğu için çok pahalı değiller. Normalde jean paul gaultier veya tom ford düşünüyordum sephora da baktım fiyatlar uçmuş 2500-3500 tl arası :(
eros kullanıyorum ben de 3200 lira olmuş en sevdiğim koku bu yani benim fiyatlar uçmuş ama alırken içi acıyor insanın dene beğenirsin kokusunu da kalıcı olsa keşke işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kalıcı değiller zaranın tüm kokularını denedim
bu attığım kokular arasında hangisi daha güzel? yeşiller edt nasıl bir kokusu var bilmiyorum diğer ikisi de edp
silver gold bunları alma sakın 2 dakikada geçer kokusu zara seoul lisboa bunlar orta kalıcı çok değil kokuları da orta derece illa alacağım diyorsan vibrant leather al bu da pek kalıcı değil ama iyi kokuyor
vibrant leather düşünüyorum hocam. Yeşil olanları da merak ettim kokusunu hiç kullandınız mı? orange fest ve deep fougere olan
onları denemedim hiç ama dediğim gibi kalıcılığından dolayı pek tatmin olmayabilirsin
denemek için almış oluyum bari indirimde olduğu için çok pahalı değiller. Normalde jean paul gaultier veya tom ford düşünüyordum sephora da baktım fiyatlar uçmuş 2500-3500 tl arası :(
eros kullanıyorum ben de 3200 lira olmuş en sevdiğim koku bu yani benim fiyatlar uçmuş ama alırken içi acıyor insanın dene beğenirsin kokusunu da kalıcı olsa keşke işte
Alberto green
Elite avon
Silver güzeldi sanki