Güzellik & Bakım Herkesin soracağı az kullanılan parfüm nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hem hafifi hem de seksi kadinsi kadinsi kokan bi koku istiyorum sekerli tercihim degil Güncellemeler+1 yıl Hem ağır olmsyan hemde seksi bi koku istiyorum herkes kokun ne diye sorsun sekerli tercihim degil Herkesin soracağı az kullanılan parfüm nedir? Cevapla Nedir Soruları Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Victoria secret biliyorum sadece 0 0 Yorumla
user9873627292 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl mad madam amour kullanıyorum arkadaşlara da sordum koku geliyor mu diye evet çok güzel dediler yani koku kalıcı 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Of cok pahali:( Yorumla user9873627292 +1 yıl piyasaya göre en uygunlarından Yorumla Soran +1 yıl Muadil ariyorum desem :) Yorumla
meryem0990 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Daha seksi ama biraz ağır bir koku isterseniz tom ford black orchid çok güzel ama kışlık biraz diğer türlü daha hafif olan giorgia armani si güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tom ford denedim fazla agir armani si de cok hafifff nasil bulucam ben aradigim parfümü offf Yorumla meryem0990 +1 yıl CK euphoria deneyin o zaman Yorumla
Beauty27 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl carolina herrera good girl ❤️ pahalı ama çok seksi 1 0 Yorumla
Efecan1313 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Öyle parfüm var ama pahalı 3 bin üstünde 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi🥲 Yorumla Efecan1313 +1 yıl Aleksandira Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür Yorumla Efecan1313 +1 yıl 🙏 Yorumla
Eliftürcan Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 70% +1 yıl Gucci flora tam yaz kokusu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pahali Yorumla Eliftürcan +1 yıl Ama değiyor aldığına. Ucuz parfümü sık sık alacağına bundan al iki üç sene gider Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yves rocherdan al 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Hangisini? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Unuttum adını dkdkc Yorumla Soran +1 yıl Tsk kdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öd gkckck yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 22 knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru tahmin fkckv Yorumla Soran +1 yıl :) tebrikler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saol ya sıkıldım Yorumla
Paraveren1132 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Victoria secret 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Pahali be abla ne yaptin be abi Yorumla Paraveren1132 +1 yıl Hediye alabilirim Yorumla
AletGergin01 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Eyup sabri tuncer tutun kolonyasi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sndndjdkdkfk sahol kanka Yorumla Soran +1 yıl Eyup sabrinin japon ve kiraz cicegini kullaniyorum bu arada efsane hepsine tas ciksrtir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Victoria secret
biliyorum sadece
mad madam amour kullanıyorum arkadaşlara da sordum koku geliyor mu diye evet çok güzel dediler yani koku kalıcı
Of cok pahali:(
piyasaya göre en uygunlarından
Muadil ariyorum desem :)
Daha seksi ama biraz ağır bir koku isterseniz tom ford black orchid çok güzel ama kışlık biraz diğer türlü daha hafif olan giorgia armani si güzel
Tom ford denedim fazla agir armani si de cok hafifff nasil bulucam ben aradigim parfümü offf
CK euphoria deneyin o zaman
carolina herrera good girl ❤️ pahalı ama çok seksi
Öyle parfüm var ama pahalı 3 bin üstünde
Hangisi🥲
Aleksandira
Teşekkür
🙏
Gucci flora tam yaz kokusu
Pahali
Ama değiyor aldığına. Ucuz parfümü sık sık alacağına bundan al iki üç sene gider
Yves rocherdan al
Hangisini?
Unuttum adını dkdkc
Tsk kdkd
Öd gkckck yaş kaç
22 knk
Doğru tahmin fkckv
:) tebrikler
Saol ya sıkıldım
Victoria secret
Pahali be abla ne yaptin be abi
Hediye alabilirim
Eyup sabri tuncer tutun kolonyasi
Sndndjdkdkfk sahol kanka
Eyup sabrinin japon ve kiraz cicegini kullaniyorum bu arada efsane hepsine tas ciksrtir