Güzellik & Bakım Yanında parfüm taşır mısın? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Yanında parfüm taşır mısın? Ben evet 🌺#EdamedaXo 💖 #XO Güncellemeler+1 yıl Süper soru, thanks 🌸 Yanında parfüm taşır mısın? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben yanımda parfüm taşımıyorum sadece evden çıkmadan önce sıkarım zaten o idare ediyor beni 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır. Gifteki gibi parfüm banyosu yapanları da insan deneylerinde kullanasım geliyor. Sıkmayın abi bu kadar! 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabamda Mayıs başından beridir mutlaka bulunduruyorum. Evden çıkarken bazen sıkarım, hatta iş yerinde odamda bile parfüm bulunuyor. 1 0 Yorumla
happylol Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Benim arabamın torpidosunda hep vardır. Evden çıkarken hangi parfümü sıktıysam sabah şişesini de yanıma alırım 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet akülü sandalyemin arkasında bulundururum hep hemde bir sebepten ötürü orada tutarım annem tansiyon hastası evden dışarı çıkarken sıkıyorum 😊 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Parfüm kullanamiyrm haliyle güzel kokulu vücut spreyi taşıyorum arada 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Taşımam genel olarak çanta taşımayı bile sevmiyorum 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet taşırım ama aşırı parfüm sıkmam. Koku boğuyor sonra. 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Genelde çantamda bulunur ama minimal çantalar kullandığımda koymam 1 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl hayır ya evde sıkarım öyle ama makyaj malzemesi taşırım özellikle ruj 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Olabilir çantamda bulunur 2 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İşe gidip gelirken taşıyorum. Onun dışında taşımam. 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Hayır kadınların çantası var bizim yok cebimize koyamayiz. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen toplumun örnek aldığı kadınsın aferin yanında makyaj malzemelerinide taşı 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hayır teşımıyorum evden çıkarken sıkıyorum fıs fıs 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Parfüm kullanmıyorym deodorant tercihim 1 0 Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 2 tane var cantada 😅 moduma gore 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. taşımam 2 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Hayır 1 1 Yorumla özgürkahraman +1 yıl 💐🦋 Yorumla
aybike111 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Evet mutlaka 1 1 Yorumla caner2907 +1 yıl Aybikeeeeeeee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ben yanımda parfüm taşımıyorum sadece evden çıkmadan önce sıkarım zaten o idare ediyor beni
Hayır. Gifteki gibi parfüm banyosu yapanları da insan deneylerinde kullanasım geliyor. Sıkmayın abi bu kadar!
Arabamda Mayıs başından beridir mutlaka bulunduruyorum. Evden çıkarken bazen sıkarım, hatta iş yerinde odamda bile parfüm bulunuyor.
Benim arabamın torpidosunda hep vardır. Evden çıkarken hangi parfümü sıktıysam sabah şişesini de yanıma alırım
Evet akülü sandalyemin arkasında bulundururum hep hemde bir sebepten ötürü orada tutarım annem tansiyon hastası evden dışarı çıkarken sıkıyorum 😊
Parfüm kullanamiyrm haliyle güzel kokulu vücut spreyi taşıyorum arada
Taşımam genel olarak çanta taşımayı bile sevmiyorum
Evet taşırım ama aşırı parfüm sıkmam. Koku boğuyor sonra.
Genelde çantamda bulunur ama minimal çantalar kullandığımda koymam
hayır ya evde sıkarım öyle ama makyaj malzemesi taşırım özellikle ruj
Olabilir çantamda bulunur
İşe gidip gelirken taşıyorum. Onun dışında taşımam.
Hayır kadınların çantası var bizim yok cebimize koyamayiz.
Sen toplumun örnek aldığı kadınsın aferin yanında makyaj malzemelerinide taşı
Evet küçük şişe ise. Her zaman.
özelikle yazın
Herzaman arabada bile
Kendim parfüm gibiyim
Çanta boy parfüm taşıyorum
Yanımda değil arabada var
hayır teşımıyorum evden çıkarken sıkıyorum fıs fıs
Parfüm kullanmıyorym deodorant tercihim
Axe dark phoenix... Cep boy
Arabada taşırım genelde
2 tane var cantada 😅 moduma gore