Güzellik & Bakım Parfüm önerisinde bulunur musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl erkekler ve max zekası Parfüm önerisinde bulunur musunuz? Cevapla Parfüm Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Rabarba B1 ❤️ aldığımdan beri herkes ne güzel kokuyorsun falan diyo bir dükkana girsem kadın soruyor ben de çok seviyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl nerede bulabilirim Yorumla bttryflyx +1 yıl Ben bı kozmetik mağazasında görmüştüm ama Trendyolda da var bakabilirsin yorumlara da bakarsın hem Yorumla Soran +1 yıl baktım da 1 yorum var nasıl bir kokusu var acaba bugün watsonstan dolce parfüm aldım ama beğenmedim Yorumla bttryflyx +1 yıl Bence mutlaka al derim ağır parfüm hiç sevmem ben öyle ağır değil hafif de değil orta ve hoş kadınsı bir koku bitti sayılır benimki tekrar alıcam Yorumla Soran +1 yıl bakıcam teşekkür ederim 💖 Yorumla bttryflyx +1 yıl Rica ederim 🙏🏼😊 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Carbilanca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rabarba B1 ❤️ aldığımdan beri herkes ne güzel kokuyorsun falan diyo bir dükkana girsem kadın soruyor ben de çok seviyorum
nerede bulabilirim
Ben bı kozmetik mağazasında görmüştüm ama Trendyolda da var bakabilirsin yorumlara da bakarsın hem
baktım da 1 yorum var nasıl bir kokusu var acaba bugün watsonstan dolce parfüm aldım ama beğenmedim
Bence mutlaka al derim ağır parfüm hiç sevmem ben öyle ağır değil hafif de değil orta ve hoş kadınsı bir koku bitti sayılır benimki tekrar alıcam
bakıcam teşekkür ederim 💖
Rica ederim 🙏🏼😊
Carbilanca
Wish of love ı beğenmiştim
Tütün kolonyası
Eyüp Sabri Limonlu