Ben bu ikisini kullanıyorum. Biri roll on, biri sprey. Emotion dedorantlarim var onları kıyafetime sıkıyorum parfüm niyetine. Yani bazen roll on, bazen sprey. İkisini birden kullanmıyorum 😂
Ben pudramsı kokulara bebek gibi derim. Bu kesinlikle bebeksi değil bence o yüzden. Ama güzel, hafif. Rexona shower fresh roll on beyaz sabun gibi kokuyor o daha güzel bence
Deodorant daha iyi bence ama bazen de duruma göre değişiyor çünkü Deodorant kullandığım zaman bazen alerji yapıyor bende bir de parfüm gibi kokusu da yayılıyor kıyafetlere. ama roll on daha temiz oluyor kullanımı. ama yine de uzun yollarda ayda dışarı çıkarken genel olarak ben Deodorant tercih ediyorum bu konuda daha başarılı olduğunu düşünüyorum.
Aslında deodorant seviyorum genelde deodorantın kokusu roll ona göre daha iyi geliyor ama rol alanında terlemeyi önleyici bir etkisi olduğunu düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben bu ikisini kullanıyorum. Biri roll on, biri sprey. Emotion dedorantlarim var onları kıyafetime sıkıyorum parfüm niyetine. Yani bazen roll on, bazen sprey. İkisini birden kullanmıyorum 😂
Bu nivea çok bebeksi bi koku diyorlar doğru mu
Sade bir kokusu var temiz bir koku. Ama bence bebeksi değil yani pudra gibi kokmuyor. Temiz ferah kokuyor
Hmm bazıları bebek gibi falan diye baya bi abartmıştı da
Ben pudramsı kokulara bebek gibi derim. Bu kesinlikle bebeksi değil bence o yüzden. Ama güzel, hafif.
Rexona shower fresh roll on beyaz sabun gibi kokuyor o daha güzel bence
Evet zaten rexona daha etkili koku
Deodorant daha iyi bence ama bazen de duruma göre değişiyor çünkü Deodorant kullandığım zaman bazen alerji yapıyor bende bir de parfüm gibi kokusu da yayılıyor kıyafetlere. ama roll on daha temiz oluyor kullanımı. ama yine de uzun yollarda ayda dışarı çıkarken genel olarak ben Deodorant tercih ediyorum bu konuda daha başarılı olduğunu düşünüyorum.
Aslında deodorant seviyorum genelde deodorantın kokusu roll ona göre daha iyi geliyor ama rol alanında terlemeyi önleyici bir etkisi olduğunu düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
İkisini birden kullanıyorum daha etkili oluyor...
Duruma göre değişiyor. Ben her ikisinide kullanıyorum.
sprey severim ama roll-on ve stick olarak kullandıklarım da var
İkisinide kullanmıyorum sadece parfüm👍🏻
İkisini de kullanıyorum
yerine göre ikisi de olur
Rollon deodorantin hiç faydasını görmedim
deodorant
Lavantalı Deodorant