Gün içinde terlememek elde değil. Siz misler gibi bir gün geçirmek için ne kullanıyorsunuz? Tüm gün güzel kokabiliyor musunuz?

Gün içinde terlememek elde değil. Siz misler gibi bir gün geçirmek için ne kullanıyorsunuz? Tüm gün güzel kokabiliyor musunuz?

Benim çözümüm genel olarak deodorant oluyor tabi ki ama bunların dışında temizlik daha önemlidir. yani kişi istediği kadar parfüm sıksın ama düzenli duş alması lazım bunların dışında. Düzenli olarak duş almak ve vücudunuzu temiz tutmak önemlidir. Sıcak havalarda terleme artabilir, bu nedenle günlük olarak temizlenmek ve teri uzaklaştırmak için uygun bir antiperspirant veya deodorant kullanmak faydalı olacaktır. Sıcak havalarda ağır parfümler veya kokular hoş olmayabilir. Bunun yerine hafif, ferahlatıcı ve narenciye bazlı kokular tercih edebilirsiniz. Limon, portakal, bergamot gibi ferahlatıcı notalara sahip parfümler veya kolonyalar tercih edebilirsiniz.
En önemlisi günlük olarak duş almak, düzenli olarak vücud temizliği yapılmalı, haftada bir mutlaka kese yapmak, deodorant sıkmadan dışarı çıkmamak ve parfümü de unutmamak lazım.
Bunların yetemediği vücutlar var.
Cevap
4Cevap
Terlemek de güzeldir ama
Deodorant kullanıyorm
Düzenli duş alıyorm
Rahat dar olmayan kıyafetler giyiyorm
Ya çok şükür ben bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum aşırı terleyen ya da kötü kokuya sahip bir bedenim yok hiç bir şey kullanmasam bile hiç kötü koktugum bir zaman olmadı şuana kadar 😊 şimdide sadece gece yatarken rolon sürerim sabah ta işe giderken bir parfüm sıkıyorum okadar. Bu biraz ter bezleriyle alakalı bir durum bazı insanın terbezleri fazla çalışır bırak vücudunu elinin içi bile çok terler
Çamaşır suyu kezzap birde boynuma ernet asıyorum 😂😂😂
Ceplerine naftalin de koy oda iyi olur 🤣
@r_engarenkyollar direk naftalin amonyak gliserin karıştırıp içiyorum böylece iç kokular çıkışta tertemiz mis gibi kokuyor 😂😂😂
Güzel bir duş, iyi bir deoroller, ardından deodorant onun da üstüne en sevdiğim parfüm miiis ve tabi temiz yumuşatıcı kokan kıyafetler
Duş alıyorum ama Allahtan kendi tenim normalde de kötü kokmuyor deodorant olmazsa olmaz zaten bitmeden yenisini alıyorum diyebilirim
Garnier mineral roll on asla baska bisey kullanmıyorum tek basına yetiyor
Çok şükür terliyorum Evt ama nedensizce ter kokmuyorum öncelerden sürekli takıntılı olduğum için güzel kokulara her iki dakka da bir gidip parfüm rulon sürerdim Şu an hiç koku yok kullanmasamda
Kıyafetlerime yumos sprey kullanıyorum sonra roll ön kullanıyorum daha kalıcı olmasi için onun üzerine biraz deodorant daha iyi oluyor ve vücut losyonlari da çok işe yarıyor
Sevgilime sarılıp kokusu sinsin diye kedi gibi sürtünüyorum
Duş almak, duş sonrası ıslaklığı alınmış vücuda vücut losyonu ve vücut spreyi kullanmak ve deo yerine roll-on kullanmak.
Günlük duş al dove duş jeli ve roll-on ile zevkine göre hafif bir parfüm misler gibisin sis!❤
Duş sonra deodorant
Duş almak, deodorant sıkmak ve parfüm kullanmak
Sık duş, deodorant kullanımı
Duş dedorant parfüm
duş almak ve deo
She.
Önce tereson
Yıkanmak
deo kullanın
Deotack :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?