Güzellik & Bakım Zara'dan 200 TL'ye parfüm almak hesaplı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce 200 e parfüm çok mu? Güncellemeler+1 yıl Hep 80 tlden yukarı bi parfüme vermedim. Ama kalıca da olmadı tabi bu yüzden sizce alayım mı Zara'dan 200 TL'ye parfüm almak hesaplı mı? Cevapla Parfüm Soruları Zara Hakkında Sorular Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Açık parfümlerde o rakamlar ortalama, kokusu güzelse alabilirsin 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu devirde Zara'da 200 TL'ye parfüm mü var? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İndirimde şu an Yorumla RaistlinMajere_ +1 yıl E indirimde ise neden hesaplı olmasın? Nerede 200 TL'ye doğru düzgün parfüm var da Zara'da olsun. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Bence baya uygun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Açık parfümlerde o rakamlar ortalama, kokusu güzelse alabilirsin
Bu devirde Zara'da 200 TL'ye parfüm mü var?
İndirimde şu an
E indirimde ise neden hesaplı olmasın? Nerede 200 TL'ye doğru düzgün parfüm var da Zara'da olsun.
Bence baya uygun
bir zara 50 bin veren var ksdakda
Ben boynerden 2000 tl ye aldım
Uygun bence
Çok değil, az bile.
Zarayaa normal