+1 yılÖncelikle 200 tl ye CHANEL, DİOR VERSACE VS. markaları o fiyata alamazsın bulsanda sahtedir uzak dur ZARA ya bir bir bak derim gayet güzel parfümleri var kopya bir firma olmasına rağmen güzel ayrıca avonda Far away var bir bayana mükemmel yakışıyor diğer avon bayan kokularından farklı ve performansıda çok güzel girdiğin ortama bayağı yayılıyor deneyebilirsin:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıllancome hypnose, donna karan, dior yeşil elma çok sevdiğim DOĞAL kokulardır çok sıkmana gerek kalmıyor merak etme yayılıyor kokular valahi :)
very irresistible givenchy nin buda çok güzeldir kışın iyi gider. Chloe love var bide kışın kullanılabilir bayılırsın bu kokuyada. tabi sana en doğru tavsiyem cilt tenine göre al. bunlar bende iyi kokuyor ama sende farklıda kokabilir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılAdidasin yeşil şişesi gadası
01 Yorumla- +1 yıl
Bimden kullanıyor
Şu anda kullandıklarım bunlar:
Burberry Classic: www.google.com.tr/search
Yves Saint Laurent: www.google.com.tr/search
Slazenger (mavi) : www.google.com.tr/search
Önereceklerim de
Gucci
Joop (kırmızı şişe)
Roma
Invictus18 Yorumla- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q1427559-parfumlerden-hangilerini-onerebilirsiniz
Bu linkte de benim yardımcı olur.
Gizli Soran+1 yıl-Burberry Classic kokusu nasıl sıktığında hissettiriyormu kalıcımı merak edip soran falan oldumu?
Gizli Soran+1 yılFiyatı nekadar peki?
Gizli Soran+1 yılönerdiklerinin arasından burberry ve joop iyi geldi
“Her göz yabancı bir kadına bakarak göz zinası işlemiştir. Bir kadın da güzel kokular sürünerek erkeklerin yanından geçerse o da aynen bakan erkekler gibi zina etmiş gibidir.” (Tirmizî, Edeb, 35; Ebû Davud, Tereccül, 7)
“Erkeklere ait güzel kokuların en iyisi kokusu açık, rengi gizli olandır. Kadınların kokularının en iyisi ise rengi açık olup gözüken ve kokusu çevreye yayılmayandır.” (Tirmizî, Edeb, 35)
falan filan parfümü sıktığında tüm gün Allah ın gazabını alıyormuşsun sık sıkma demiyorum ama az sık belli olmasın günah ya deodorant diye bişey var ayrca ona laf edilmiyo avon daki parfümler ucuzdur ama az sık -wish of love favarim çok hoş kokusu purblanca, perceive de hoştur15 Yorumla- +1 yıl
wish of love bayağı daynır çiçek kokusu ben uzun sure kullandım beğenilyodu şuan jadore var o da güzel arada sık tam boynunun gerisine saçının başlıcağı yere sıkarsan kalıyor ama kokusu bence wish of love al şuan indirimde 17tl falan 3 kişi aldığında ferah koku stiyosan perceive al bunu da 1 yıl kadar kullandım sen bilirsin
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBurbeery, Armani, David Beckham, Chanel ve Dior erkek parfüm konusunda çok iyi. Uygun fiyatlı arıyorsan Adidas'ın parfümleri de oldukça güzel bence severek kullanırım. Kızlar da kokusunu beğeniyor. Zara'nın da parfümleri güzeldir. Kendine uygun kokuyu seçebilirsin
00 Yorumlalink
bu parfümü kesinlikle tavsiye ederim ilk aldığımdan beri iş yerinde herkes sorar oldu markasını. bende çok beğeniyorum02 Yorumla
+1 yılartık markasızlardan kullanıyorum.
onların kokuları daha kalıcı.11 Yorumla- +1 yıl
Bende muadil kullanıyorum
Milyonlar bu parfümle kadınsı oluyor
www.hepsiburada.com/burberry-classic-edp-50-ml-kadin-parfumu-p-SGSBW900201 YorumlaCalvin Clein. Bu parfüm efsanedir, erkek parfümü ama bir dönem bende kullandım. Kokusu çok güzel çünkü.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBakcam teşekkürler
Lacoste Klasik.. Oldukça güzel.. Hiç tanımadığım insanlar durdurup soruyor.. Etkisini oradan anlıyorum... Tabi ki herkesin beğenisi farklı. Çok ağır değil, hafif te değil.. Çiçek temizlik ve farklı bir kokusu var...
.15 Yorumla- +1 yıl
evet çok güzel bir parfüm kullandım tavsiye ederim giysilerde uzun süre kalıyor :)
- +1 yıl
Bende kullandım oldukca guzel seçim.
- +1 yıl
rica edeim canım :*
212 Sexy Men. Müthiş 👍
www.sesimdeyim.net/upload/51i5DQ-TGhL._SY355_.jpg21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler bakcam 😉
+1 yılSevgilime Armani Gio almıştım. Kokusu çok kalıcı kendisi de çok sevmişti. Çok keskin değil ama almadan önce koklayıp alabilirsin tabi. Bana kalırsa tam bir erkek kokusu. David Beckham da parfüm konusunda iyidir. Ona da bakabilirsin.
00 Yorumladior sauvage, blue de channel ve de invictus. birbirlerinin hemen hemen aynısı ama seviyorum
10 Yorumla
+1 yılGiorgio Armani Code Black kullanıyorum. Bazen de Christian Dior Sauvage kullanıyorum.
10 Yorumla
+1 yılGece dışarı çıkarken Oriflame Amber Elixir.
Gündüz çıkarken ise Avon Secret Fantasy. fazla ağır olmuyo tatlı bir kokusu var10 YorumlaEau De Parfum değil de, Eau De Toilette kullanıyorum.
Onu da pek kullanmayı tercih etmiyorum genel olarak.14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHmm anladım.
Gizli Soran+1 yıl😹😹😹😹
+1 yıl
11 Yorumla- 10 Yorumla
shiseido zen ❣️
Mükkemmelliğin kokusudur..
Kadını kadın yapan kokudur..
27 Yorumla- +1 yıl
hımm bunu denememiştim tavsiyene uyabilirim everesttt :)
- +1 yıl
himm beni koklayacaksin yani? :Dhahsah
- +1 yıl
hayir :D
Kullanmıyorum. Herkesin kendi kokusu varmış tıpkı parmak izi gibi. Neden kendim olmak varken herkes gibi kokayım ki?
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenim kokum yok sanırım:dd
Gizli Soran+1 yılÖyle olmuş😹😹
+1 yılfiyat olarak uygun olsun dıyosan :
David Beckham instinct (bulabılırsen, ben bulamadım)
David Backham Classıc
Fiyatı önemlı değil diyosan
Kesinlikle One Million00 YorumlaKarşındaki kişiyi kendi istediğin şekle sokmaya çalışma biraz da o şekilde sevmeye çalış demem o ki gidip birlikte onun da senin de seveceğin şeyi seçin
00 YorumlaParfüm koklanarak zevkine göre alinir, birileri dedi diye degil. Birde her parfüm her insanda ayni kokmaz, birde parfüm bir tarz degil
Millet saymis nekadar pahali marka parfüm ismi varsa.02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılben kendim baksam dışarıda bintane parfüm denemek zorunda kalıcam nekadar saçma bir cevap
öneri alıyorum ki onları deniyeyim diye kendime göre öyle secicem internetten hemen sipariş vericek halım yok.
+1 yılLa nuit tresor kullanıyorum ama 245 olmuş yav. En son aldığımda indirimini yakalayıp almıştım 150ye. İndirimde bulursan alabilirsin. Kokusuna aşığım 😍 Sevgilim de aşık asshdjh
00 Yorumla
+1 yılGap Stay ferahlatan biraz çiçeksi ve hafif bir kokusu var çok pahalıda sayılmaz günlük kullandığım parfümüm şimdiye kadar olumsuz bir tepki almadım hatta bazen çok beğenip sordukları filanda olmuştu
07 Yorumla- +1 yıl
3 yıldır kullandığım 2 parfümüm var biri bu günlük biride hermes 24 daha ağır ve özel bir koku onuda özel davetlerde filan kullanıyorum :D
- +1 yıl
Stay hafif bir kokudur günlük kullanıma geyet uygun :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Sitenin yine "bazı" paylaşımlarda tarihi şaşmış. Stay yıllardır üretilmiyor bile. Ben çoktan bıraktım kullanmayı. Bu cevabımın tarihi yanlıştır ve güncel değildir.
link erkekler bayılıyor buna. - avon dan
04 YorumlaCaldion var erkek kokusu mavi renk. harika bir koku bu zamana kadar ondan daha çok hoşuma giden bir kokuya denk gelmedim. kesinlikle denemelisin.
29 Yorumla- +1 yıl
Sen ne anlican teyze
- +1 yıl
😂😂 sus capkin
- +1 yıl
Yalanciii
- +1 yıl
Mesaj at bana
- +1 yıl
At hadii
dior homme intense. tamam pahalı :D ama en az on kişi parfümünün markasını sormazsa ben de bir şey bilmiyorum :D
15 Yorumla- +1 yıl
çok iddialı :D
- +1 yıl
+1 yılHerzaman değil özel bir parfüm de yok hoşuma giden kokuyu kullanırım
10 Yorumla
+1 yılElbette 😊 şu an david walker. Yaklaşık 1 ay sonra iyice soguyunca havalar tom ford black orchid 😊
10 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç kullanmadım, kullanmam yüksek ihtimal.
10 Yorumla
+1 yıl13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHiç duymamıştım bunu kokusu nasıl?
- +1 yıl
kokuyu nasıl tarif edebilirim:D
Gizli Soran+1 yılnebilim yani :) ağırmı odunsumu yumuşakmı çiçek falan gibimi?
Var değişik markalar. Kapının önüne iki dk çıksam bile kullanıyorum😂
10 YorumlaInvictus veya armani derdim ama herkes şu an onu kullanıyor zaten :) bu yüzden kullandığım parfüm markasını kimseye söylemiyorum artık
00 YorumlaBulabilirsen yeşil elma kokulu bir parfüm al, oldukça soft bir kokudur. Ben kullanıyorum, beğenmeyene rastlamadım.
00 Yorumla
+1 yılHugo boss boss ya da diğer hugo boss markaları güzel. Axe çikolata ya da diğer axe deodorant çeşitlerinden de alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılJack daniels
Ferrari scuderia black
Ferrari scuderia signature
Dior homme intense sana ağır gelebilir :P00 Yorumla
+1 yılSansiro var hem uygun fiyatı hemde kalıcı 300tllik parfümden bile hoş. Sadece kendine uyan parfüm kodunu seçmen gerek. Ben kullanıyorum herkes soruyor markasını
00 Yorumlaefsane
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİnceleyeceğim teşekkürler
+1 yılEfsanedir👍
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBakcam teşekkürler
Hem erkek hemde kadinlarin kullandigi narkotik. Bayiliyorum o parfume. Once sert kokusu oluyo sora aciliyo 2 3 gun gitmiyi koku tenden
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSadece erkek için olan önerin var mı
Forever more more bu benim parfumum genelde parfüm kokuları bna çok ağır gelir ama bu hiç rahatsız etmiyor
02 YorumlaValla dediklerin var mı içerisinde bilmiyorum ama pörcev diye bir marka var katılıyorum o kokuya :)
00 Yorumlabazıları tam bir kezban gibi sıkıyor şişeyi boşaltıyor bir yere otuyuroyro tuvalette gidiyor sıkıyor her boşlukta sıkıyor sen öyle olma , dolce and gabbana parfümlerine bak
02 YorumlaBvlgari aqva pour homme. Senin dediğin kriterlere uygun ve makul bir fiyatta.
10 Yorumla
+1 yılposess miydi bir ara onu kullaniyodum sekerli kokulari sevmiyotum ben daha cok okyonus ve odunsuuu kokulari seviyorum
06 Yorumla- +1 yıl
miracle harikaBvlgari Jasmin Noir buda cok guzeldi
Cacharel Amor Amor buda harika
Gizli Soran+1 yılErkek için?
- +1 yıl
sen kiz icin demiyomusun
Gizli Soran+1 yılHayır :)
- +1 yıl
him
- +1 yıl
Issey Miyake – L’Eau D’Issey Pour Homme harika buBurberry – Brit EDT Erkek Parfümü
buda guzel armani ve hugo bos harika
+1 yılHerhangi bir marka veremem amaa cikolata kokusu müthiş bence :)
10 Yorumla
+1 yılHep değiştiririm. Ama tercihim çiçek kokuları. Favorim yok. 😂
10 Yorumla
+1 yılchloe love sen sevda mısın yoksa ponçik aşk gibi bir kokumu 😍
10 Yorumla
+1 yılPur blanca kullanıyorum. Kalıcı değil ancak hoş bir kokusu var.
10 Yorumla
+1 yılbörbır adlı sansiro üretimli olan . sansiro nun esansları dehşet kalıcı oluyor
10 Yorumla
+1 yılHala kendi parfümümü bulamadım.😑 Çiçek, hafif kokulardan hoşlanıyorum. Bir ara bu işe el atsam iyi olacak.😁
11 Yorumla- +1 yıl
evet her parfüm her tene uymuyor seçmek çok zor oluyor ya :D
Terre de lumière loccitane dunyanin en guzel parfumu
10 Yorumla
+1 yılParfüm kullanmıyorum bu yaşıma kadar kullanmadım nadiren sıktım 😃ama kullanabilirim diye düşünüyorum bakalım shshsjs
10 Yorumla
+1 yılYves St.-Laurent, La nuit de l'homme kullaniyorum :)
10 Yorumla
+1 yılbvlgari pour homme extreme , çok güzel arkadaşıma doğum gününde hediye almıştım :)
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkokusu yeşil çay gibi gelicektir diyor nette?
- +1 yıl
hayır alakası yok :D ferah meyve baharat çiçeksi koku hepsi bir arada çok farklı temiz ferah etkileyici bir koku :)
+1 yılIspartadan gül parfümleri alıyorum bildigimiz üzere Isparta'nın gülü meşhur eğer ki öyle alma durumunuz varsa ıspartadan gül parfümü alın çok hoş ve kibar bir kokusu var 🌹
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSadece gül parfümünu sevmiyorum 🙁
+1 yılBence million'un fena güzel kokusu var. Şiddetle öneririm :d
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılherkeste var ya oda elini sallasan ona geliyor
- +1 yıl
Peki avon felan kullananlardan mısın?
+1 yılBirkaç tane var
channel, ck, davidoff bi de Zara var
en sevdiğim davidoff
00 YorumlaNeyin muadili bilmem ama David Wolker kullanıyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (426)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat