Güzellik & Bakım Bvlgari ın the black parfümünü kullanan var mı? AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Parfüm alacağım 150 ml olanından tavsiyeniz var mı tam orijinal alacağım çakma falan yazmayın? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncellemee Bvlgari ın the black parfümünü kullanan var mı? Cevapla Fal Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Alberto green kullan 1 4 Yorumla AaronBenElijah +1 yıl Bakayım bi ona150 ml 150 Euro Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Veya versace eros kullan Yorumla AaronBenElijah +1 yıl Kaliteli bir parfüm alacağım ucuz yan sanayi değil tam orjinal istiyorum parasına bakmıyorum ama Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Baya orjinal bu eros Yorumla
kdldkskdkd Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sauvage tavsiye ederim mükemmel bi erkek parfümü bunun üstüne tanımam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Alberto green kullan
Bakayım bi ona150 ml 150 Euro
Veya versace eros kullan
Kaliteli bir parfüm alacağım ucuz yan sanayi değil tam orjinal istiyorum parasına bakmıyorum ama
Baya orjinal bu eros
Sauvage tavsiye ederim mükemmel bi erkek parfümü bunun üstüne tanımam