Annemler bana "su balonu "derler 1,5 saatten çikarim 😂😂😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYıkanmak bir ihtiyaç önemli bir ihtiyaç ve muhakkak uygulanması gereken bir ihtiyaç belli periyotlarda yaşam şeklimize göre değişir Bazı insanların Günde 2 defa yıkanması gerekebilir Bazı insanların Haftada iki defa yıkanması gerekebilir Ama mutlaka yıkanması gerekir yıkanma işleminin Temel ögesi sudur su çok önemli bir nesnedir yaşam kaynağıdır ve dünyada sınırlı sayıda bulunur her ne kadar Dünyanın dörtte üçü su olsa da Gün geçtikçe Dünya üzerinde biri su krizi belirtisi artık hak safhaya çıkmıştır Bu sebeple der ki suyu doğru miktarda ve doğru sürede kullanmak yerine sürekli vurgu yapılmaktadır Ben de bu hassasiyetle yıkanma süremi Vücudumun temizlik ihtiyacını giderene kadar sürdürüyorum bazen 10 dakika bazen yarım saat bu değişebiliyor ama en nihayetinde yıkanmayı bir keyifleri zevki bir oyun olarak değil ihtiyaç olarak ele alıp Yıkanıyorum çıkıyorum temizleniyorum çıkıyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5-15 dk arası. tamam suyun parası bizim cebimizden çıkıyo parasıyla değil mi istediğimiz kadar yaparız ama su tükendiğinde pqrasıyla da bulamayacağız. abartmamak lazım. topu topu 2 kez saçını şampuanlayıp 1 kez tüm vücudunu lifle yıkayacaksın. 1.5 saat nası sürebilir ki. ben denizd2 havuzda bile 1.5 saat kalmam 😀😀😀
13 Yorumla- +1 yıl
Uzayan durumlar şaibelidir. Sadece duş alınmıyordur
- +1 yıl
😂
+1 yıl2,5 saat sürebiliyor hem yavaşım birde okb var tabii evde kavga cıkıyor bu durumdan bıktım 🙄
01 Yorumla- +1 yıl
Ve banyoyu da kurulamak zorunda kalıyorum buhar içinde kalıyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
131Cevap
+1 yılSıcak suyun içinde durmak çok güzel insan çıkmak istemez farklı zaman duş alırım yani her zaman değişik
51 Yorumla
Soran+1 yılBende bende
Genelde yatmadan önce alırım ki hem cildim yumuşar hem de rahat bir traş olurum onun haricinde çok fazla duşta kalmam. Kaldıysam da partnerimle +18 olaylar vardır ki onda da zaten küveti doldururum fazla israfa kaçmamak gerek küresel iklim krizi ve havaların durumu ortada 😄.
10 Yorumla
+1 yıl1 saati buluyor bazen uyumak bile istiyorum o suyun altında
29 Yorumla
Soran+1 yılValla bende
- +1 yıl
Hadi gel uyuyak 😀😀😀
Soran+1 yılTamam 😂
- +1 yıl
😀😀 ayıp ayıpp aaa
Soran+1 yılUyuyacagiz dedik napacağiz 😱😱
- +1 yıl
Neyse tamam 😀😀 bir şey derdim olmaz takip atman mümkün mü
Soran+1 yılDe bakalim 😂
- +1 yıl
TKP at acill 😀
- +1 yıl
😡😡😡😡
+1 yılAcele edersem 10-15 dakika.
Eğer gecikme yaşıyorsam ve normal standartlar da hızlı konsantre olarak 8 dakika,
Normal şartlar da 20 - 25 dakika gibi.
Değişiyor yani böyle.
🌹😋😋😋😋😋🌹🌹🌹🌹🌹🌹10 Yorumla
+1 yılBenim gibilerde varmış demek ki bende bu konuda yalnızım sanıyordum bende en az 75 dakika kalıyorum duşta ama benim saçlar çok uzun olduğundan yıkanması bakımı uzun sürüyor 🙂
10 YorumlaBakıyorum da erkekler hep o kadar saat çok demişler ama şöyle bir sorun var öncelikle sizin ile bizim saç uzunluğumuz bir değil ayrıca peelinginden tut kesesine kadar bi ton bakım yapıyoruz evet 1 buçuk saat çok ama bu süreyi sadece saçlarımızı ve vücudumuzu yıkamak için kullanmıyoruz
17 Yorumla- +1 yıl
1.5 saat nedemk ya ne kadar uzun bir zaman farkında mısın ülkemizin su sıkıntısının olduğunun Allah aşkına bilincindemisin?
- +1 yıl
@gaddarım bende israfa karşıyım ayrıca ülkemizin su sıkıntısı büyük
- +1 yıl
Yazmamla ne alakası var bilinçli olmamın bencil değilim ben benden sonra gelecek nesilleride düşünüyorum tek kendimi değil
- +1 yıl
Hanımefendi dediklerimi anlamışsınız habire konuşuyorsunuz. Benim bahsettiğim şey 1.5 saat boyunca suyun akmadığı o sürede suyun dışında da işlerimizin olduğu. Mesela ben lazere gittiğim için tüm vücudumu jilet ile alıyorum haliyle de biraz uzun sürüyor. Önemli olan ne kadar süre kaldığın değil bence ne kadar su harcadığın onu anlatmaya çalışıyorum
+1 yılYazık gerçekten inşallah suyun kıymetini geç olmadan anlarsınız suyu israf etme gibi bir lüksümüz yok bizim 😡
20 Yorumla
+1 yıl😂Bana da ördek derler
En az 10 en fazla da 25-30 dk sürer29 Yorumla- +1 yıl
🤭🤭🤭🐣🦆
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Bence Seninki normal bir süre karşıların uzun olduğu için zaten 10 dakika saçlarını yıkamak sürüyordur😊😊😊
- +1 yıl
Yok be 3..4 dakika ya sürer ya sürmez 😊
- +1 yıl
Anladım bilmem erkek olunca saç kısa ben 3 kere kafamı yıkasam en az 10 dakika sürer ya 😊 ben sıcak değilde soğuk duş seviyorum sıcak psikolojimi bozar🤭🤭ondan uzun sürmez duş süresi
- +1 yıl
Saçımı 3 kez yıkamaya pek gerek duymadım. Genelde 1 kez yıkarım her gün duş aldığım için 1 kez yıkamak yetiyor en fazla 2 kez yıkarım.
Ben de üşümemişsem sıcak duşu sevmiyorum zaten cilt içinde sıcak su iyi değil. Ilık iyidir iyi😊 - +1 yıl
Ben genelde soğuk ortamları seviyorum Bazen Arabaya bindiğimde arabanın içi buz gibi oluyor yani adamlar doluyor diyor bunu kapat denizde de öyle soğuk yerler olan yerlere gidiyorum sıcak su hem bunaltıyor Hem insanın nefesi kesiliyor gibi oluyor Allah tercihen soğuk daha iyidir😊😅
- +1 yıl
Ben de serinliği severim
- +1 yıl
🤗🤗 Bugün ben çok serin bir hava yaşadım Vallahi 15 derece Hava yağmurlu üşüyorum resmen Buzdolabı gibi
+1 yılKızların cevabına baktım da... Feministlerin önce şu "su tüketimi" faciasını çözmesi lazım. :/ Başka konular hakkındaki konuşmalar bu konu çözüldükten sonra gelmeli. :(
Cevabım: Detaylı temizlik ve lif yaparsam 18-20, yalnızca şampuan ve duş jeli kullanırsam 9-10.00 YorumlaEn kısa 15 dk, su tutup çıkamıyorum ben ne yazık ki saçlar yıkancak- kremlencek, liflenilcek öbür türlü girip çıkanlar var bana temiz ferah hissi vermiyor.
00 Yorumla
+1 yılGenelde Ben engelli olduğum için bir saat ya da şöyle söyleyeyim bedensel bir temizlik yapacaksan bir buçuk saat ama bu sürede devamlı su harcamıyorum tabii sadece hareketlerim yavaş
02 Yorumla- +1 yıl
Allah kolaylık , güç versin
- +1 yıl
Allah razı olsun teşekkür ederim
+1 yılGeleceğimiz için max 20 dakikalık duş yeterli bence suyu israf etmiyelim bizden sonraki nesiller içinde yaşanabilir bir dünya bırakalım ❤️
00 Yorumla
+1 yıl30dk ama acelem varsa 15dk da olabiliyor. Çok yorgun olduğumda 1 saat suyun altında duruyorum.
00 YorumlaHangi zaman da aldığıma göre değişir, iş günleri sabahları daha kısa iken, aksamları ve hafta sonları daha uzun olabilir. 5-60 dk arası değişir
00 Yorumla20-25 dk en fazla. Ben çok sıkılgan biriyim 1,5 saat ne yaa. Asla Bi yerde o kadar uzun süre kalamam ksjsk
00 Yorumla
+1 yıl50dk kiyafet giyme vs de bide ama ciktikdan sonra cilt bakimi vs hepsini toplasan 1 bucuk saat
00 Yorumla15 dakika fakat 1,5 saatte nedir yani abarttı küvette keyif yaparsın anlarım da buruşun her yerin pek hoş durmaz sarkmalar olur 😀
00 Yorumla
+1 yılDuş ise 10,15 dk da hallediyorum banyo ise max 30 dk. Banyoya girene kadar üşeniyorum girincede çıkmak istemiyorum ama fazla durmamak lazım
03 Yorumla- +1 yıl
Yaz kış soğuk suyla duş aldığım halde yinede uzun sürüyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Vuvvvv soğuk suyla kışın bile şaşırdın
+1 yılHer gün 10-15 dakikalık duş alıp çıkarım ama eğer bakım yapacaksam 1 saati buluyor
10 Yorumla
+1 yılHiç komik değilsin. O kadar suyu boşuna niye harciyorsun
00 Yorumla
+1 yılVallahi günlük aldığım için süre tutmadım o anki ruh halime bağlı olarak 15-20 dakika sürüyor bazen
00 Yorumla
+1 yılNormalde 5dakika
İstisnalar olursa tabi 10 dakika00 Yorumlanerde duş aldığıma ya da ne için duş aldığıma göre değişir süreler.
00 YorumlaYazın 2 sabunlanir çıkarım 10 dakika kışın 3 kere sabunlanir 15 dakika olur
00 Yorumla
+1 yılVallahi bende uzun uzun banyo olmayı çok severim su soğuk olana kadar duş alırım
00 Yorumla
+1 yılBazen 10 dkda çıkarım bazen 2 saat oyalanırım değişiyor
03 Yorumla- +1 yıl
😡😡😡😡😡😡
- +1 yıl
@Sarışınelagozlubayan noldu💁♀️
- +1 yıl
Ne olcak çok uzun bir süre hani ülkemizin su sorunu varya haberdarmisin bilmiyorum dikkat etmemiz gerekiyor
1.5 saat mi vay be jfjfjf müzik falanda açıyorsundur. Benim 15 - 20 dk sürer
00 Yorumla
+1 yılSen duş almıyorsun banyo yapıyorsun, duş max 10 dk sürer.
00 Yorumla
+1 yılSeneler önce 3 3.5 saat sürerdi şu anda 45 50 dakika tras olursam 1.30 saat suruyor
02 Yorumla- +1 yıl
Yuh😡😡😡😡
- +1 yıl
Bu kadar bencil olmayın Allah rızası için 🤲
+1 yılDuş alma 10 dakika banyo 25 dakika , şebeke suyunu bitircen 1.5 saat ne yaa
00 YorumlaBazen 5 dk bazen 30 dk. Acil bir işim varsa, 10 dk içinde evden çıkacaksam 5 dk sürer
00 Yorumla
+1 yılYani desene çölleşme biraz da benden kaynaklı oluyor diye
00 Yorumla
+1 yılDeğişiyor acil bi işim varsa en fazla tarım saat eğer yoksa 1 saati geçiyor
00 Yorumla
+1 yılDeriyi çıkarıp yenisini taksan bu kadar sürmez
13 Yorumla
Soran+1 yılTövbeeeeee 😂😂😂
- +1 yıl
İsrafa giremem sık yikanirim ama kısa sürer
- +1 yıl
♥️♥️👏👏
+1 yılDuş 10 dk gusül 1 saat 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAhhhaahha 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsim pldugu zaman uzun suruyo işim olmadığı zaman 20 dk kadar
18 Yorumla
Soran+1 yılErkenmiş
Cevap sahibi+1 yıl@feyman00 isim dediğim bacaklarımı özel bolgeleri aliyom bakım da yapiyom evet uzun suruyo işim olmadığı zaman da 20 dk başka ne yapcam duşta
Cevap sahibi+1 yıl@feyman00 günah gidemem
Cevap sahibi+1 yıl@feyman00 sanane isen bak
- +1 yıl
Nerde yazıyo günah diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnemler sen içerdeyken yine seyinimi mincikliyorlar diyordur emin ol
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnenler
Soran+1 yılDemiyorlar oyle olsa gelir bakar ben suyla oynuyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılYok yok derler
Cevap sahibi+1 yılİçeri girecek değiller ya
Soran+1 yılDemezler kiz 😂😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNapıyorsun o kadar saat?
Temizlik
mastürbasyon
Abdest
Bakım
Yıkanma?06 Yorumla
Soran+1 yılSuyla oynuyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılSuyla mastürbasyon?
Suyu açıp Ankara havasıyla mı oynuyorsun 😂
Soran+1 yılmastürbasyon yapmiyorum ya o boyle dokuluyorya sicak sicak miss
Cevap sahibi+1 yılOnu ne zaman yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılO sıcak suyu bende seviyorum
Soran+1 yılmastürbasyon genelde istegim gelince
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcele etmeye çalışırım10 dk falan sürer Kuraklık yolda zaten
11 YorumlaAcelem varsa 3-4 dk
Genelde 15 dk yeterli oluyor
00 Yorumla
+1 yılBu aralar Bursa’da küçük depremler olduğu için büyük depremin olması korkusuyla pek fazla duramıyorum. Oyalanmadan çıkıyorum. normalde 30-40 dakika falandır
00 YorumlaDuş almak ile banyo yapmak arasındaki farkı sorsan daha güzel olurmuş.
Duş; iki köpüklen keslen terini at çık. 15-20 dk. ortalama
Banyo; kişisel bakım dahil hepsi. 35-40 dk.00 YorumlaAz su tüketin la da maşallah fazla yağmur yağsın ulkemize
00 Yorumla1saati geciyo benimkisi annem defalarca kapıya geliyo sen yaşıyor musun kızım die kgstukbgjkkk
13 Yorumla- +1 yıl
Eminim çok güzel yaşıyorsundur 😄
- +1 yıl
Kafa güzel orada yani
+1 yıl1 saatten fazla sıcak su iyi geliyorr
10 Yorumla
+1 yılYaklaşık yarım saat 1 saat falan ben de
10 YorumlaBen 10-15 dk max haha
10 Yorumla
+1 yıl1 saat o da gidecegim yere 1 buçuk saat kalmışsa yaparim.
00 YorumlaYalan yok kisa Ve kivircik sacliyim 1 saaten fazla suruyor
00 YorumlaAkşam tüm işlerimi hallettikten sonra 20 dakika.
00 Yorumlaİşim var 10-15 dk geçmez hatta bazen 5 dk da çıkarım
00 Yorumlao anki moduma bağlı ama genelde 15 dk falan
00 Yorumla
+1 yılSaç az olduğundan, 20 - 25 dakika sürer. Yakında da, Kellik Olucak.
00 YorumlaDuşta fazla kalmayın cin musallatına maruz kalırsınız
00 Yorumla
+1 yılYuuhhh 1,5 saat mi? Yav su kıtlığı var su kıtlığı!!
00 Yorumla
+1 yıl1 saat mastürbasyon yaptığım zaman orada normal 3 ya da 15 dakika
00 Yorumla
+1 yılDogunca ebe ölünce de imam yikar yeter o kadar banyoda neymis 😂
00 Yorumla
+1 yılMalum işi yapacaksam yarım saat 😊 acele işim varsa 5 dk
00 Yorumla
+1 yılRahat 30 dakikada duş alırım
30 Yorumla- Devamını Gör (160)
Devamını Gör(205)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz