Güzellik & Bakım Daha çok roll-on mu yoksa deodorant mı kullanırsınız? BunnyGirl_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 ben daha çok roll-on kullanıyorum peki siz? Roll-on Deodorant İkisini de kullanırım İkisini de kullanmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Daha çok roll-on mu yoksa deodorant mı kullanırsınız? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 6 ay Deodorant değil mi zaten hepsi anlamadımBen sprey deo kullanırım sıkarken boğulma tehlikesi yaşasamda.. 0 0 Yorumla
charmss Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 6 ay roll on kullanıyorum, deodorant kurutuyor gibi geliyor 0 0 Yorumla
socialfollowers Takip Et Xper 3 Yaş: 24 5 ay roll on'a geçtim daha bereketli deo çok hızlı bitiyor 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Roll-on un hissini sevmiyorum, yapışkan hissi var 0 0 Yorumla
tecrübelimiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 6 ay roll on kolay oluyor deodorant dağılıyor 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 6 ay sprey formda kullanıyorum ama roll-onumda var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
roll on
Deodorant değil mi zaten hepsi anlamadım
Ben sprey deo kullanırım sıkarken boğulma tehlikesi yaşasamda..
roll on kullanıyorum, deodorant kurutuyor gibi geliyor
roll on'a geçtim daha bereketli deo çok hızlı bitiyor
Toplulukta kötü kokmayayım yeter ikisi de olur
Roll-on un hissini sevmiyorum, yapışkan hissi var
roll on kolay oluyor deodorant dağılıyor
limon golonyası eyip sapri tüneli
İkisinide kullanırım
Roll-on kullanıyorum daha etkili.
Stick deodorant ve deodorant
İkisini de kullanırım
sprey formda kullanıyorum ama roll-onumda var
Deodorant bence daha etkili geliyor bana