İhtiyacı olan bir hediye almak istiyorum işine yarayacak bir şey almak istiyorum. Aklıma deodorant geldi sizce nasıl fikir? Beğenir mi ya da koktuğunu düşünür mü?

İhtiyacı olan bir hediye almak istiyorum işine yarayacak bir şey almak istiyorum. Aklıma deodorant geldi sizce nasıl fikir? Beğenir mi ya da koktuğunu düşünür mü?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben katılmıyorum "Koktuğu için aldığını düşünür" fikirlerine. Öyle düşünenler vardır tabi ama benim gibi parfüm aşığı biriyse bayılır hediyene. İstediği kokuyu tutturman şartıyla tabiki.
Hayır çok iyi olur hatta parfüm bile onerebilir sana gayet çok güzel bir kokusu var kalıcılığı da güzel girdiğin yerde dolaştığın yerlerde parfümün izi kalıyor resmen.. Parfümün adı 'Lilac Amethyst'
Gratiste ya da trendyolda bulabilirsin.. gratisin online mağazasında tükenmiş, ben 1 ay önce Gratis kart indirimiyle 66 tlye almıştım
Tek başına deodorant biraz ima yaratabilir yanlış anlaşılırsın ama parfüm güzel olur. Ben bugün arkadaşıma crop aldım yaz geldi seviyor giysin dedim
Bir insana parfüm hele deodorant almak saçmalık ima yapar gibi kokunu beğenmiyorum ya da pis kokuyorsun vs
Koktuğunu düşünüp alınabilir başka bir şeyler düşün bence
böyle bir hediye de koktuğumu mu ima ediyor şimdi bu derim deo hediyesinde yani 😀
Sonuçta hediyedir boş ver sen ver onun içi fesatsa kendi vicdanı
Parfüm alınabilir ama deodorant kesinlikle ama kesinlikle alınmaz bu diş fırçası almakla eş değerdir benim gözümde
Yakın arkadaşınsa her şey alınır ama çokta samimiyet yoksa deodoranttı yanlış anlayabilir
Yoo nasıl olsa o senin arkadaşın hem ihtiyaclardan birisi
Deodorant biraz garip durur ama parfüm edebilirsin sıkıntı olmaz
Deodorant ayip olur parfüm uygun olur
deodonratlarda kaç para olmuş bana hediye gelme mutlu olurdum :D stoklardım evde
Samimi bir arkadaşın değilse riskli olabilir
Kötü koktuğunu dusunebılır
Hyr saçma değil
pis kokuyosun der gibi
Niye saçma olsun gayet faydalı bir hediye
Niye kötü mü kokuyor
Neden olmasın? Gayet kullanışlı bir hediye bence.
Hayır olmaz bence