Güzellik & Bakım Kullanacağınız roll-onun doğal kaynaklı olmasına önem verir misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Kullanacağınız roll-onun doğal kaynaklı olmasına önem verir misiniz?❥︎𝑬𝒅𝒂𝒎𝒆𝒅𝒂❥︎ Güncellemeler+1 yıl Güncel doğal Kullanacağınız roll-onun doğal kaynaklı olmasına önem verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Elbette doğal kaynaklı olması kişi için oldukça sağlıklı olacaktır. Çünkü doğal ürünler cildin dostu olarak bilinir 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Pek önemli değil açıkçası güzel koksun yeter kfkfkdj Bir de koltuk altımı delmemeli kdjxjx 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet önem veriyorum 1 0 Yorumla
Şehrinkralı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Önem veririm doğal olursa daha faydalı olacağına inanırım 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Keşke olsa ama öyle bir tam natürellik yok sanırım. Ya da olsa da fahiş fiyattan olur 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İkisi de kalıcı olması daha ön planda benim açımdan 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Alkolsüz olsn ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Selam gadası 🙃
Elbette doğal kaynaklı olması kişi için oldukça sağlıklı olacaktır. Çünkü doğal ürünler cildin dostu olarak bilinir
Pek önemli değil açıkçası güzel koksun yeter kfkfkdj Bir de koltuk altımı delmemeli kdjxjx
Evet önem veriyorum
Önem veririm doğal olursa daha faydalı olacağına inanırım
Keşke olsa ama öyle bir tam natürellik yok sanırım. Ya da olsa da fahiş fiyattan olur
İkisi de kalıcı olması daha ön planda benim açımdan
Alkolsüz olsn ya
doğal olması daha iyidir tabi
en iyisi doğal
Hiç dikkat etmiyorum alıyorum öyle
Hı çiçek olmasına özen gösteriyorum
Kesinlikle
Hayır dikkat etmem