Güzellik & Bakım Emotion deodorantlarının terlemekten korkma serisi mi daha güzel, eski serisi mi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Hangi serisini daha çok sevdiniz? 💜♡︎ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶♡︎ Güncellemeler+1 yıl Güncelişko 🍇 Emotion deodorantlarının terlemekten korkma serisi mi daha güzel, eski serisi mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. eski serisi 1 0 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Ya bu markanın çingene pembesi kapaklı olan bir kokusu vardı hiç bir yerde bulamıyorum artık üretimi yok mu.. 1 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl www.cimri.com/.../en-ucuz-emotion-fantasy-edt-50-ml-150-ml-deodorant-kadin-parfum-set-fiyatlari,40815756 Yorumla Edameda06 +1 yıl Galiba bunu diyorsunuz Yorumla Yalnızkadınn06 +1 yıl Yo hayır, adı pink secret Yorumla Edameda06 +1 yıl Onu da bulurum, bakıyorum hemen 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl www.trendyol.com/.../deodorant-kadin-parfum-seti-pink-secret-edt-50-ml-ve-150-ml-p-2174008 Yorumla Yalnızkadınn06 +1 yıl Tekrar atar mısın açılmadı bu Yorumla Edameda06 +1 yıl www.trendyol.com/.../deodorant-kadin-parfum-seti-pink-secret-edt-50-ml-ve-150-ml-p-2174008 Yorumla Yalnızkadınn06 +1 yıl Yine açılmıyor ya kırmızı çarpılı bir şey çıkıyor neyse yine de çok teşekkür ediyorum. Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilmiyorum Bende açılıyor. Trendyol linki atmıştım. Trendyolda var yani satılıyor şuanda. Yorumla Yalnızkadınn06 +1 yıl Tamam ben ordan bakarım sağolasın. Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Vallahi ikisini de kullanmadım hangi diyeti 16 olursa ne güzel kokarsa onu kullanıyorum 1 3 Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Diyet yazmışım moral bozukluğu Yorumla Edameda06 +1 yıl Valla bir şey anlamadım ama beğenip geçiyorum işte Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Moralim çok bozuk Eda ya kusura bakma Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Terlemekten korkma serisini daha çok sevdim. 1 0 Yorumla
SiteBendenSorulur Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Eski serisi, yıllar önce aldığım emotion parfümden bir daha bulamadım. 1 0 Yorumla
Limonlugazozz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çok boğucu kokuyor kullanmıyorum bu markayi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Yenisi bence gayet ideal 1 0 Yorumla
Şehrinkralı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Denemedim bu markayı genelde iyi derler 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeni seriyi denemedim. O yüzden eski dicem 1 0 Yorumla
privisk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tamamen kimyasal saçma sapan bir deodorant 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
eski serisi
Ya bu markanın çingene pembesi kapaklı olan bir kokusu vardı hiç bir yerde bulamıyorum artık üretimi yok mu..
www.cimri.com/.../en-ucuz-emotion-fantasy-edt-50-ml-150-ml-deodorant-kadin-parfum-set-fiyatlari,40815756
Galiba bunu diyorsunuz
Yo hayır, adı pink secret
Onu da bulurum, bakıyorum hemen 😂
www.trendyol.com/.../deodorant-kadin-parfum-seti-pink-secret-edt-50-ml-ve-150-ml-p-2174008
Tekrar atar mısın açılmadı bu
www.trendyol.com/.../deodorant-kadin-parfum-seti-pink-secret-edt-50-ml-ve-150-ml-p-2174008
Yine açılmıyor ya kırmızı çarpılı bir şey çıkıyor neyse yine de çok teşekkür ediyorum.
Bilmiyorum Bende açılıyor. Trendyol linki atmıştım. Trendyolda var yani satılıyor şuanda.
Tamam ben ordan bakarım sağolasın.
Rica ederim
Vallahi ikisini de kullanmadım hangi diyeti 16 olursa ne güzel kokarsa onu kullanıyorum
Diyet yazmışım moral bozukluğu
Valla bir şey anlamadım ama beğenip geçiyorum işte
Moralim çok bozuk Eda ya kusura bakma
Terlemekten korkma serisini daha çok sevdim.
Eski serisi, yıllar önce aldığım emotion parfümden bir daha bulamadım.
Çok boğucu kokuyor kullanmıyorum bu markayi
Yenisi bence gayet ideal
Denemedim bu markayı genelde iyi derler
İkisinde çok güzel
Yeni seriyi denemedim. O yüzden eski dicem
şu an ki serisi daha iyi.
terlemeyle ilgilidir herhal
Terlemekten korkma bence😃😂
ikisini de dene tarafını seç :D
Eski serisini tercih ederim
Tamamen kimyasal saçma sapan bir deodorant
Eski seri