Cilt Bakım Roll-on koltuk altı dışında vücudun başka bir yerine de sürülür mü (boyun gibi)? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Rollonları koltuk altınız dışında başka bir yerinize sürer misiniz? Boyun kısmı falan gibi?🌼🍃ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶🍃🌼 Güncellemeler+1 yıl Bunu başka yerlere çekmeyin :) Roll-on koltuk altı dışında vücudun başka bir yerine de sürülür mü (boyun gibi)? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Koltuk altı yetiyor da artıyor bence çünkü onu sürdüğün zaman öyle bir kapatma hissi veriyor ki başka bir yerimin öyle hissetmesinı istemem. 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Merhaba.Hayır bana göre sadece koltuk altına sürülmeli. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sürmem 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sarkık goguslulerin göğsünün altına sürdüğünü duymustm 2 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Deneme girişimlerim oldu evet :D Ama sonra koltuk altında karar kıldım :) 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl roll on'un boyna ya da koltuk altından başka bir yere sürüleceğini sanmıyorum 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Boynuma sürdüğümde kuruyup kalıyor Boynuma ayrı esans sürüyorumBence terleyen yerlere uygun olacak şekilde üretilmiş 2 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Koku güzelse neden olmasın evet sürülür 😊 1 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Düşüncesi bile rahatsız edici geldi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Bilek olabilir mi 1 0 Yorumla
adabrakadabra1 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl kulak memenin arkasına az bir şekilde sürebilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Koltuk altı yetiyor da artıyor bence çünkü onu sürdüğün zaman öyle bir kapatma hissi veriyor ki başka bir yerimin öyle hissetmesinı istemem.
Merhaba.
Hayır bana göre sadece koltuk altına sürülmeli.
Sürmem
Sarkık goguslulerin göğsünün altına sürdüğünü duymustm
Deneme girişimlerim oldu evet :D
Ama sonra koltuk altında karar kıldım :)
roll on'un boyna ya da koltuk altından başka bir yere sürüleceğini sanmıyorum
Boynuma sürdüğümde kuruyup kalıyor
Boynuma ayrı esans sürüyorum
Bence terleyen yerlere uygun olacak şekilde üretilmiş
Ayaklarınıza sürebilirsiniz kızlar.
Koku güzelse neden olmasın evet sürülür 😊
Boyuna parfüm :)
Sürülebilir bir sorun yaratmaz
Düşüncesi bile rahatsız edici geldi
Hiç denemedim. Koltuk altı yeterli.
Ben sadece koltuk altına sürüyorum
Bilek olabilir mi