Çok sık duş aldığım için ihtiyaç duymuyorum. Temmuzda güzel bi duş almıştım, birde eyülde alacam. Sizde biraz temiz olun bırakın bu deodorant işlerini
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
duş alınır rollon stick var sonra sıkarsın . terli halde deo sıkarsan , etrafındakı yanındakılerı hasbel kader erkek arkadaşın var ise hamamböceği gibi bayıltırsın insanları. ( dişte fırçalanmalı 3 defa ) umarım öyle yapmıyorsundur.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
bide amma çok pp resmi değiştiriyorsun akepelileri geçtin , cemaat hızına yetişemiyor bacım
5 çeşit farklı marka kullanıyorum 2 tanesi sürekli yanımda...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben deodorant ve parfüm kullandığım zaman başıma ağrı giriyor o yüzden kullanamıyorum onun için her gün kıyafet değiştirip duş almak daha güzel geliyor bana.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Deotak kullanıyorum.. deodorant değil krem şeklinde ve terdeki koku yapan bakterileri uyuşturuyo bu sayede rahatlıkla terleyebiliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Selam.
Bende takıntı olmuş ben her saat. kullanıyorum
Selam gadası 🙃
Elbette yaz ya da kış aylarında daima roll-on tercih ediyorum.
Evet kullanıyorum
hayır kullanmıyorum
benim terim bile deodorant gibi kokuyor ya :D :D seviyorum terimi
Kesin öyledir :d
yani tam olarak deodorant değilse de en azından rahatsız edici bir ter kokum yok :D
😂 😂 Anladım
Çok sık duş aldığım için ihtiyaç duymuyorum. Temmuzda güzel bi duş almıştım, birde eyülde alacam. Sizde biraz temiz olun bırakın bu deodorant işlerini
duş alınır rollon stick var sonra sıkarsın . terli halde deo sıkarsan , etrafındakı yanındakılerı hasbel kader erkek arkadaşın var ise hamamböceği gibi bayıltırsın insanları. ( dişte fırçalanmalı 3 defa ) umarım öyle yapmıyorsundur.
bide amma çok pp resmi değiştiriyorsun akepelileri geçtin , cemaat hızına yetişemiyor bacım
Yani Ne Söyleyim bazen Kullanmıyorum Doğrusu 😅 He Çok kötü ter kokarsam çözümü duş almak Temizliğe çok önem veririm 😊
Her sabah duş sonrası rutin kullanırım. Yas veya kış farketmez, her an temiz kokmalıyım.
Evet bazen odaya sıkıyorum güzel koksun diye
Ter kokusuyla deodorant birleşince iğrenç oluyo zaten. Terlemeden, rolon parfüm kullanırım.
Doğal şeyler kullanıyorum kozmetik ürünleri zarar veriyor bana
Duştan sonra rool on üzerine parfüm kullanırım muhakkak
Ter kokusu olmayan oluşmayan hiçbir insan canlısı yok
Niye sen robot musun
@WhereDidJesusGo iyi de robot olduğumu sana kim dedi 😱
Bne biliyorfum zatwn robot olduğunu
😎😎
@WhereDidJesusGo 😯 ama aramızda kimseye söyleme 😯😱
Üzgünüm
Seni annene söliiiceeem
@WhereDidJesusGo 🙄 böyle bakıyorum
Terim kokmuyor benim ama genede güzel kokmak için kullanıyorum kimi insan bildiği ekşi kokuyor
İş yerinde bazen her gün, bazen 2 günde bir parfüm kullanırım.
5 çeşit farklı marka kullanıyorum 2 tanesi sürekli yanımda...
Ben deodorant ve parfüm kullandığım zaman başıma ağrı giriyor o yüzden kullanamıyorum onun için her gün kıyafet değiştirip duş almak daha güzel geliyor bana.
Deotak kullanıyorum.. deodorant değil krem şeklinde ve terdeki koku yapan bakterileri uyuşturuyo bu sayede rahatlıkla terleyebiliyorum
Hayır bazı zamanlar aklıma gelirse
Olmuyor zaten ama kullanırım yine de
Deodorant kullanmiyorum
Evet kullanıyorum
Terlemesem de kullanırım kullanmak gerek
Kullanırım önemli konu
Ter kokusu varken deodrant sıkılmaz
Deodorant kullanmiyorum
Her daim kullanırım. Eksik etmem.
evet illa ter kokmamız gerekmez
Evet tabiki
Evet kullanırım