Adam 40 günlük teneke peyniri gibi kokuyor. Girdiği ortamın ekolojik dengesini bozuyor resmen.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Adam 40 günlük teneke peyniri gibi kokuyor. Girdiği ortamın ekolojik dengesini bozuyor resmen.
Benim iş yerinde çalışan öyle bir eleman vardı. Güya üniversite görmüş ama her sabah kokarca gibi kokardı. Yüzlerce dafa güzellikle de uyardım, sertlikle de uyardım ama fayda etmedi. Pandemi döneminde işten çıkarmaların CB kararnamesiyle yasaklandığı dönemdi. Yasak kalktığı hafta biletini kesip gönderdim. Öyle pis kokan insanın kendişne saygısı yoktur. Kendine saygısı olmayana başkası neden saygı duysun?
Bence deodorant hediye etmek yerine açık açk konuş. Küsecekse de küssün. Ama pis koktuğunu ve çevreyi rahatsız ettiğini de bilsin.
Iyy nasıl bir betimleme o midem kalktı 🤢😂 Alsın bir zahmet ya insanlıktan nasibini almayanlar hala var bu devirde, belki psikolojik sorunları vardır depresyonda vs böyle bakımsızlık çok oluyor onun haricinde bu yaz sıcağında her gün duş almamak saçmalık hele ki sürekli evde durmuyorsan (onda bile alınmalı da) anlamazsa açık açık söyle hayırdır evde sular mı kesik niye duş almıyorsun bize işkence ediyorsun diye kırılırsa kırılsın burnunuzun direği kırılacağına 🌸
Aklıma bu reklam geldi, izlet anında alır mesajı. 🙄😄
Orhan Gencebay gibi kulağına fısıldarsın artık. 😂
https://www.youtube.com/embed/91kHPM1Gk20Teşekkürler.
Yine bir arkadaş 👻
Deodorant hediye ettin diye mesajını anlayacak kişi zaten bunu hediye etmene gerek bırakmaz sanıyorum yani anlamaz 😄
Cevap
8Cevap
Merhaba.
Kesinlikle mesajı alır.
Evet anlar bence
Mesajı alsa da bir şey değişmez bence. Çünkü eğer değişecek olsaydı zaten hiç öyle kokmazdı yani 😅 hadi bir kere olur, iki kere olur, ama fazlası olmamalı. Oluyorsa umrunda değildir diye düşünüyorum 😅
O yüzden en güzeli öylesini arkadaşlıktan men etmek.
Arkadaşın hakkında böyle düşünüp detayda bu şekilde belirtmen hoş değil. "Arkadaş" adı üstünde. Allah vere kendi kimliğinle açsan o da rastgele bu soruyu görse kırıcı ve mahcup edici bir durum onun için. Direkt bu sorunun linkini at bence :D
Yakın arkadaşlarımda böyle bir konuda utanma yapmayız, kokuyosak terlemişsek söyleriz. Kimse de yanlış anlamaz insanlık hali
gidip direk konuyu anlat bence
Valla arkadaşınsa direkt söyle. Ben iş yerine gelen ve kokan insanların yüzüne karşı söylüyorum.
Deodorant etkisi olmaz, terledikten sonra sıkmak daha kötü bir koku olmasını sağlar. Sık sık yıkanmıyor olabilirr.
Ter kokusunu önlemek için deotak krem var onu trendyolda bulabilirsiniz 1 hafta ter kokusunu önlüyor
Iyy onu sıkıp daha kötü kokar. açıklama efso yanlız 😃
Allah insana akıl fikir vermiş onu düşünecek kafa yoksa naparsan yap onu düşünemez
açıklamaya çok güldüm 😂😂bence hediye edersen alır msjı.
Temiz yıkanmıyor demek 🫢 bu sefer o kokunun üzerine bir de parfüm sıkar gelir vuuuuuuu
Metroda da genel deodorant dağıtımı yapılmalı 😑 sırf bu yüzden o sıcakta maske takıyorum 😅
Yani direkt deodorant değil de parfümle falan kutu oluyor ya onlardan alıp kendime alıyodum aklıma geldin sana da aldım umarım beğenirsin falan diyerek kırmadan hediye et
Kalbini kırmadan güzelce uyarabilirsin.
Hala arkadaş mısın 🤮
Alır alır
Muhtemelen alır ama kullanır mı bilinmez
Direkt söylemek daha az kırıcı inan
Küfür et daha uygun olur
Alır bence😅
Olabilir..
🤣🤣
Alır mesajı al bari😀
Sanmıyorum zor
alır tabi