Güzellik & Bakım Tarihi geçmiş deodorantı kullanır mısınız? matemist Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Deodorantınızın tarihi geçmiş olsa kullanmaya devam eder misiniz? Tarihi geçmiş deodorantı kullanır mısınız? Cevapla Tarih Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır kullanmam 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hiç kullanmadım , sprey 1 hafta zor dayanıyor Tolan 2 hafta zor dayanıyor , sürekli tarihi yeni yenisini alıyorum 1 0 Yorumla
EğlenmeyeNeDersinn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Tarihi geçmeden biter ama tarihi geçerse kullanmam 1 0 Yorumla
Gezigen Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Tarihi geçtiğine göre uzun zamandır kullanmamışım demektir. O halde kullanmamaya gerek yok 1 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Tarihi geçen hiç bir şeyi kullanmam 😎😎 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Tarihine bakmam bile kullanırım 1 0 Yorumla
HalileoHalilei Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl N-nası yani deodorantın tarihi mi varmış. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır kullanmam
Hiç kullanmadım , sprey 1 hafta zor dayanıyor Tolan 2 hafta zor dayanıyor , sürekli tarihi yeni yenisini alıyorum
Tarihi geçmeden biter ama tarihi geçerse kullanmam
Tarihi geçtiğine göre uzun zamandır kullanmamışım demektir. O halde kullanmamaya gerek yok
Hayır Ya ne olur ne olmaz
Tarihi geçen hiç bir şeyi kullanmam 😎😎
Hyr kullanmam
Hayır yaklaşanı bile atıyorum
Hayır kullanmam.
Farketmem basar geçerim
Tarihine bakmam bile kullanırım
O kadar gecene kadar durmuyor ki zaten
Tarihi geçen hiç birşeyi kullanmam
hıc almadıgım ıcın bıl-mem
kokusu tenimde kalıyorsa evet
tarihi çok geçse püskürmez zaten
N-nası yani deodorantın tarihi mi varmış.
Her turlu tarihi gecen yemek bile olsa yerim
Kullanirim
Hayır kullanmam
Hayır kullanmam
Tabik çöp
Kullanmam
Hayır
Hayır
Hayir
kullanmm atarım
Kullanmam sanırım
Tarihi mi varmış