Özellikle kapalı ortamlarda erkeklerin olduğu yerler ter kokuyor. Ama bazı kızlar da aşırı derecede ter kokuyor. Sizce erkekler mi daha çok ter kokar yoksa kadınlar mı?

Özellikle kapalı ortamlarda erkeklerin olduğu yerler ter kokuyor. Ama bazı kızlar da aşırı derecede ter kokuyor. Sizce erkekler mi daha çok ter kokar yoksa kadınlar mı?
Selam gadası 🙃
Bu işte kadın ya da erkek yoktur. Terleme hemen her insanda olan bir durumdur. Çoğu insan aşırı yerler. Ama bazı insanlarda da pek yer olmaz. Önemli olan doğal deodorant seçimi yaparak ter kokusunun önüne geçmektir.
Pis olanlar daha çok kokar. Kadını erkeği yok :D Yazın 1 gün duş alma efil efil kokarsın kadını erkeği yok. Erkeklere sürekli bok atmak için bahane aramayı bırakın arkadaş. Biz adet gününde leş gibi kokan kadınlardan bahsediyor muyuz? (Ahanda ettim :D :D)
Pasaklı olan kokuyor.. ! Erkekler de daha ağır ama bir kadın böyle kokmayı nasıl kendine yakıştırır aklım almıyor
Geçenlerde yanımdan ter kokan biri geçti bağırdım ortaya leş gibi ter kokusuyla nasıl geziyorlar diye
Cevap
18Cevap
Merhaba.
maalesef ki bunun kadınla erkekle alakası yok. Her insan baya çok ter kokabiliyor.
İki cinste kokar
ülkemiz hijyen konusunda sınıfta kalan bir ülke. kadını da erkegı de aynı roll on bılmezler stick deo bilmezler , goril gibi kokan adamlarla, at gibi kokan kadınlar eşleştirelim. onlar bizden lokasyon olarakta uzak dursunlar.
Kadınlar bir tık daha bakımlı diye düşünüyorum. Özellikle otobüs, metrobüs ve türevlerinde dayılar tutamaçlardan tutunup bizi zehirleme eylemine girişmesin.
Bazı kadınlar erkeklerden daha pis
Şahsen ben gün aşırı banyo yaparım, sürekli deodorant ve roll on stick kullanırım. Bence herkes böyle yapmalı
Erkekler kokar ama ter kokan kadının kokması da bir acayip oluyor, feci şekilde yanında durulmaz bir koku oluyor
Erkekler kokar dicem ama bizim lisede sınıf arkadaşımız vardı. Bak o da acayip kokardı ya 😥🤢Her cinsiyetin kokanı oluyor Yani
Normal şartlarda eşittirler. Fakat bayanlar daha çok kimyasal madde kullandıklarından dolayı bir adım öndeler
kızını erkeğini bilmem ama kilolular acayip ter kokuyor
Cinsiyetle Alakalı Değil Bakımla olduğunu düşünüyorum
Erkek adam ister istemez ter kokar emekçidir sosyal hayatındada temiz güzel kokmalı.
cinsiyeti mi olur bunun ya temiz insan pis insan diye değişir
Yeterince duş almayan deo-roll on kullanmayan iç çamaşırlarını değiştirmeyen pis olan daha çok kokar
Kişisel bakımına özen göstermeyen kokar.
Her gün duş almayan, deodorant ya da roll on kullanmayan doğal olarak kokar.
ikiside leş gibi kokar eğer dikkat etmiyosa 😂😂
erkeklerde kadınlarda kokar Kişisel bakımına özen göstermeyen kokar.
Erkekler bence, bakım ne bilmezler jfjf
İstatistikler ne diyorsa o kanka
Erkekler. Özellikle ergenler
İkiside
Ayrımcılık yapmayın
İkisi de bence hele ki ergenlikte 🤢🤢🤢🤢
dikkat etmeyen kimse o kokar
cinsiyetle alakası yok
Erkekler🙁
Erkekler daha çok
Erkekler
Pis insanlar