Güzellik & Bakım Gün boyu ferah hissettiren doğru deodorantı buldun mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Gün boyu ferah hissettiren doğru deodorantı buldun mu? 🌺❁𝑬𝒅𝒂𝒎𝒆𝒅𝒂❁ Güncellemeler+1 yıl Güncel 🧡 Gün boyu ferah hissettiren doğru deodorantı buldun mu? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nivea kullanıyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl bu deodırantların çiçeklisi papatya kır çiçeği gibi 1 4 Yorumla aysekaptan +1 yıl var mı Yorumla Edameda06 +1 yıl Vardır mutlaka ama görmedim papatyalı Yorumla aysekaptan +1 yıl 💐🌹🌷🌼🌸🌻🌺💮 Yorumla İnselcilişki +1 yıl Bende var 3 c eşit deodorant rollon kullanıyorum ve kadın deodorantları daha güzel EEDDAA... ... Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet bu yüzden sürekli eczaneye gidiyorum <3 :) 1 0 Yorumla
İsimsizprensesss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl EmotionSende bu sorumda fikrini paylaşır mısın abla bu olayı yaşın ihtibariyle şahit olmuşs ya da duymuşsundur mutlaka? Deprem ile yıldızların bir bağlantısı var mı? ↗ 0 1 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Bekliyorum soruma abla? Yorumla
bycon06 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Ben jagler kullanıyor um jagler erkeğin ozu 1 1 Yorumla bycon06 +1 yıl Bizim yemek işinden yok mu hala bir umut Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Nivea güzel 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aradım aradım bulamadım kör olası çöpçüler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nivea kullanıyorum
bu deodırantların çiçeklisi papatya kır çiçeği gibi
var mı
Vardır mutlaka ama görmedim papatyalı
💐🌹🌷🌼🌸🌻🌺💮
Bende var 3 c eşit deodorant rollon kullanıyorum ve kadın deodorantları daha güzel
E
E
D
D
A
A...
...
Evet bu yüzden sürekli eczaneye gidiyorum <3 :)
Emotion
Sende bu sorumda fikrini paylaşır mısın abla bu olayı yaşın ihtibariyle şahit olmuşs ya da duymuşsundur mutlaka?
Deprem ile yıldızların bir bağlantısı var mı? ↗
Bekliyorum soruma abla?
Evett buldum.
Ben jagler kullanıyor um jagler erkeğin ozu
Bizim yemek işinden yok mu hala bir umut
Nivea güzel
bilmem buldum mu acaba :D
Aramıyordum ki 🤷🏻♀️🙃
Emotion kırmızı güzel
Aradım aradım bulamadım kör olası çöpçüler
Bıktım şu kadını görmekten hsjsjdj
Emotion tercihim değil