Güzellik & Bakım Hafif ve fresh kokulu deodorant mı, yoksa meyvemsi kokulu deodorant mı tercihiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Hangisi terciniz olur genel olarak? Hafif ve fresh kokulu deodorant mı, yoksa meyvemsi kokulu deodorant mı tercihiniz? 🍑🍓🍒🌺🌸💮❀❀❀❁𝕖𝕕𝕒𝕞𝕖𝕕𝕒❁ Güncellemeler+1 yıl Gncl Hafif ve fresh kokulu deodorant mı, yoksa meyvemsi kokulu deodorant mı tercihiniz? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Genelde hemen her ikisini de severim. Ama ben en çok fresh kokuları tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hafif deniz kokuları 1 0 Yorumla
Serdarizm21 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bence yazın meyvemsi doye tabi ettigin deodorant kışın ise hafif deodorantlar tercih edilmeli 1 0 Yorumla
Chester37 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl BİM a 101 ürünlerini tercih ederim fakiriz ama canım degiliz 😆😆 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Meyvemsi olsun böyle çilek kokulu gezeyim her yerde 1 0 Yorumla
Striker35 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Deodorantta fark etmez. Parfümde meyvemsi koku severim. 1 0 Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Meyveli hiç sevmem. Fresh daha güzel 1 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Meyvemsi kokuları daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Selam gadası 🙃
Genelde hemen her ikisini de severim. Ama ben en çok fresh kokuları tercih ediyorum.
Hafif deniz kokuları
Bence yazın meyvemsi doye tabi ettigin deodorant kışın ise hafif deodorantlar tercih edilmeli
BİM a 101 ürünlerini tercih ederim fakiriz ama canım degiliz 😆😆
Meyvemsi olsun böyle çilek kokulu gezeyim her yerde
Deodorantta fark etmez. Parfümde meyvemsi koku severim.
Hangisi daha ucuzsa o...
Tabi ki hafif ve fresh 🌸
Hafif ve fresh kokular tercihim
meyvemsi kokulu edacım ♥
Fresh daha iyi
Meyveli hiç sevmem. Fresh daha güzel
Meyvemsi tatlımsı 🍓
Meyvemsi kokuları daha çok seviyorum
Hafif ve fresh en iyii
hafif fresh daha etkili geliyo bana
Meyveli olsun ❤
Hafif pudra kokulu