Deodorant & Roll-on 1 ay Hafif ve fresh kokulu deodorant mı, yoksa meyvemsi kokulu deodorant mı tercihiniz? Edameda06 Fenomen Takip Et FacebookTwitter 23 Hangisi terciniz olur genel olarak? Hafif ve fresh kokulu deodorant mı, yoksa meyvemsi kokulu deodorant mı tercihiniz? 🍑🍓🍒🌺🌸💮❀❀❀❁𝕖𝕕𝕒𝕞𝕖𝕕𝕒❁ Güncellemeler: 1 ay Gncl Takip Et 23 Paylaş FacebookTwitter Hafif ve fresh kokulu deodorant mı, yoksa meyvemsi kokulu deodorant mı tercihiniz? 1512 Görüşünü yaz
nordun_gadasi Fenomen 1 ay Selam gadası 🙃Genelde hemen her ikisini de severim. Ama ben en çok fresh kokuları tercih ediyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Semihh98 Master 1 ay Meyvemsi olsun böyle çilek kokulu gezeyim her yerde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Serdarizm21 Xper 5 1 ay Bence yazın meyvemsi doye tabi ettigin deodorant kışın ise hafif deodorantlar tercih edilmeli Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Chester37 Xper 4 1 ay BİM a 101 ürünlerini tercih ederim fakiriz ama canım degiliz 😆😆 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Striker35 Guru 1 ay Deodorantta fark etmez. Parfümde meyvemsi koku severim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Barış_LonelyForever Master 1 ay Hafif deniz kokuları Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Guru 1 ay Hangisi daha ucuzsa o... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Mtmzllmatmazel Xper 5 1 ay Tabi ki hafif ve fresh 🌸 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Senaaaay Yoda 1 ay Hafif ve fresh kokular tercihim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
aysekaptan Guru 1 ay meyvemsi kokulu edacım ♥ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
AşkıÖldürmek Master 1 ay Fresh daha iyi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
avalokiteshvara Xper 5 1 ay Meyveli hiç sevmem. Fresh daha güzel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Sosyetic_SheqiiL Master 1 ay Meyvemsi tatlımsı 🍓 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
kumralbirisi Xper 6 1 ay Meyvemsi kokuları daha çok seviyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
вечнаялюбовь Bilge 1 ay Hafif ve fresh en iyii Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
sagecanvarmi Xper 4 1 ay hafif fresh daha etkili geliyo bana Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
ĄşķÍlėe Xper 6 1 ay Hafif pudra kokulu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
mrs_perry Xper 5 1 ay Hafif ve fresh Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Yoda 1 ay hafif olcak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Esrarlıgözler1996 Xper 5 1 ay Hafif ve fresh kokulu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1215Selam gadası 🙃
Genelde hemen her ikisini de severim. Ama ben en çok fresh kokuları tercih ediyorum.
Meyvemsi olsun böyle çilek kokulu gezeyim her yerde
Bence yazın meyvemsi doye tabi ettigin deodorant kışın ise hafif deodorantlar tercih edilmeli
BİM a 101 ürünlerini tercih ederim fakiriz ama canım degiliz 😆😆
Deodorantta fark etmez. Parfümde meyvemsi koku severim.
Hafif deniz kokuları
Hangisi daha ucuzsa o...
Tabi ki hafif ve fresh 🌸
Hafif ve fresh kokular tercihim
meyvemsi kokulu edacım ♥
Fresh daha iyi
Meyveli hiç sevmem. Fresh daha güzel
Meyvemsi tatlımsı 🍓
Meyvemsi kokuları daha çok seviyorum
Hafif ve fresh en iyii
hafif fresh daha etkili geliyo bana
Hafif pudra kokulu