tenim harika kokar sadece dusa giriyorum aksamina sadece koltuk altim hemen kokuyor? bu dogal bisey mi 1 gunde sizce tavsiyeleriniz var mi..
roll on deodorant kullaniyorum
roll on deodorant kullaniyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam gadası 🙃
Bu tür durumu yaşamak oldukça normal bir durumdur. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta dua aldıktan birkaç saat sonra kokunun hissedilir olmasıdır. Belli ki hijyenine dikkat eden bir insansın.
Bende de öyle. Yıkanıyorum bazen 1 saat içinde kokuyor. Genelde de öyle Yapacak bir şey yok. Anlayışlı olmak lazım.
yaaa cidden ben cok kotu hissediyorum ama sevgilimin yanında bile ya kotu kokarsam diye falan.. deodorant oarfum sıkmama ragmen! napsak ki..
Valla ben olsaydım hiç sorun yapmazdım , insanız normal bir şey. Deodorant filan bilmiyorum ben hayatımda hiç kullanmadım.
Normal, rahatsızsan Duştan sonra Rexona clinical protection kullan ve bana teşekkür et. Arkadaşlarımla birlikte almıştık hepimiz memnunuz, sadece biraz cep yakıyor fiyatı.
nerden alinir eczane de var mii
Cevap
4Cevap
Normal bence.
cidden mi ya bn cok utanıyorum dedorant hadi ordan halde ya sevgilime kotu kokarsam? senin basina gelse sogumaz misin kiz arkdasindan 😭😭😭😭😭😭
allaha bin sukur akplisin az kalsin ciddiye aliyodum seni
Hormonal dengesizlik olabilir
nereye gorunmeliyim peki nasil bakiyolar hormonlara
Normal tabi
cidden mi ya bn cok utanıyorum dedorant hadi ordan halde ya sevgilime kotu kokarsam? senin basina gelse sogumaz misin kiz arkdasindan
koltuk altinda guzel mis kokuyodur kesin🔥🔥🔥🔥
allah razi olsun🔥🔥🔥
tenin harika koktugunu soyledin bende takiliyom darilma 😁😁😁😁😁
yok anormal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?