Ben hem roll-on, hem deodorant kullanıyorum. Deodorantın çok zararlı olduğunu söylüyorlar ama onun kokusu da roll-on'dan daha baskın bence. Siz ten kokusuna ne kadar önem veriyorsunuz?
#Kızılsaçlıtutku
#Kızılsaçlıtutku
Selam gadası 🙃
Sprey deodorantlar hızlı olmasıyla bilinir. Sprey deodorantlar ince bir sis kullanır, bu nedenle cildinizde çabuk kururlar. Kuru spreyler, formülasyonda herhangi bir su veya diğer nemli bileşenlerden kaçınarak bu özelliği vurgular. 30 saniye daha erken işe başlamak muhtemelen çok büyük bir fark yaratmaz. Ancak bazı insanlar giyinmek için harcanan zamanı mümkün olduğunca en aza indirmeyi seviyor.
Sprey deodorantlar ve ter önleyiciler ürünü havaya püskürttüğü için astımı veya alerjisi olan kişiler için tahriş edici olabilir. Havadaki partiküllere karşı hassasiyetiniz varsa ürünü iyi havalandırılan bir odaya püskürtmek iyi olacaktır. ya da uygulama sırasında ağzınızı veya burnunuzu kapatmakta ise yarayacaktır.
Roll-on'lar çok küçük bir pakete çok sayıda ürünü sığdırabilir. Maceracılar, sporcular, iş seyahatinde olanlar ve hayatı her zaman hareket halinde yaşayan diğer insanlar için ideal bir deodoranttır. En sevdiğiniz roll-on'u spor çantanıza atabilir, çantanıza koyabilirsiniz.
Roll-on'lar, giysilerinizde beyaz iz bırakmamak için özel olarak tasarlanmış net formüller sunar. Bu ürünler, o küçük siyah elbise veya kolayca beyaz işaretler gösteren diğer kıyafetler için idealdir.
48 saat koruma için tasarlanmış ürünleri alırsanız 48 saat boyunca ter gibi problemleri yaşamazsınız. Başka bir deyişle, gününüze devam ederken ter lekeleri veya koku hakkında endişelenmenize gerek kalmayacaktır. Ayrıca roll-on'ların ürün boyutu, onları işte veya dolabınızda yedek tutmak için ideal hale getirir. Yanlışlıkla evde deodorantı sürmeyi unuttuysanız, yine de gitmeye hazırsınız demektir.
Kol altı için bitkisel roll on kullanıyorum. Parfüm çok nadır kullanırım. Günlük hayatta boynuma kulak altına güzel kokulu yağlardan sürüyorum. Herkes parfümümün markasını soruyor. 😂😂
yağları nerden alıyorsun?
Eczanelerde satılıyor güzel kokulu yağ karışımları. Roll on gibi uçları oluyor rahatça cildine sürmek için. Onun dışında internette falan da olabilir belki.
Cevap
8Cevap
Roll-on kullanıyorum sadece
Mad kolonya kullanıyorum deodoranttan daha iyi geldi bana.
Nivea kokusuz sprey Tolon
Parfüm olarak da Chanel bleu
Kullanmak mı gerekiyor
Roll on deodorant vücut kolonyası
Bnde çok fazla ürün kullanıyorum.
Zararlı filan değil kullanmaya devam
roll on+ deodorant
Kullanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?