Güzellik & Bakım Deodorantta nasıl kokular sizi cezbediyor? Takmakirpik6 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Deodorantta nasıl kokular sizi cezbediyor? Ben ferah ve çiçeksi kokuları daha çok beğeniyorum. Deodorantta nasıl kokular sizi cezbediyor? Cevapla Deodorant Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Ben genelde böyle fresh kokuları tercih ediyorum. Ağır kokulardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Özellikle yaz aylarında ağır kokular insanı kendinden bile uzaklaştırıyor. Kaldı ki birde çevrede bulunan insanların olduğunu düşünürsek. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Okyanus kokuları 0 0 Yorumla
SadeceNuray Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Fresh ve egzotik meyve kokuları seviyorum 0 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çiçek ve meyveli kokulara bayılıyorum. 0 0 Yorumla