Genelde insanın çok şey diyeceği vardır. Ama gel gör ki saygı ve adap denen şey her insanda vardır. Karşı tarafın canı sıkılmasın, gururu incinmesin diye ses etmek istemeyiz. Ben genelde şansıma kızarım. Çünkü şans olsa öyle kendine bakmayan insanlar pek karşıma çıkmaz.
Burada bazi edepsizler küfür ve hakeret etmisler. Kısmen haklı olabilirler lakin siz parfüm sıkanlar çok mu iyisiniz. Mesala ben parfüm sıkan kadınlara yanimdan geçince beddua ediyorum zira dayanamiyorum mide bulanıyor öksürüyorum vs o kadar kötü rahatsiz oluyorum yani erkeklerin sıktığı kismen kadinlarinkinden iyi ama doğal olamayan her şey ike sorunum var benim vücudum tepki veriyor o yüzden kullanmiyorum kulanqndq benden uzak olsun diyorum. Ha ter kokusu kötü mide bulandırıcı ama o parfüm kadar kötüsü çok az kapali mekan hariç
Birde pis ter kokusunun üstüne deodorant ne güzel olur degil mi? Hijyene dikkat etsin pis kokmasin yeterli her deodorant her insan güzel kokmayabilir, hata cok güzel kokan bir parfüm deodorant her tende ayni kokmaz, ters tepebilir..
Onun icin en önemlisi hijyen ve ter kokmamak, ayrica deodorantlar alerji yapabilir, aknser yapabilir, bukadar sartlandirmayin kendinizi
Bu biraz giyim ve bakımla da alakalı olan bi şey.. ben bi defa giydiğimi üstü ikinciye giymiyorum, giyilmiş kıyafeti giyemiyorum deodorant kullansam da kullanmasam da vücudum da göğsüm ve sırtımda kıl olmadığı için koku yapmıyor.. her gün duş aldığım için sıkıntı olmuyor 🤷🏻♀️😇
Atmosferi dusundugunuz icin tesekkur ederim derim. not: deodorant kullanmamak kotu kokmakla es degildir. Kokan insanin kendine de cevresine de saygisi yoktur
Deodorant kullanmayan insanlar olarak bizimde sizlere söyleyecek birkaç söz var tabiki ama en önemlisi ozon tabakasını deldiniz doğaya verdiğiniz zarar çok büyük.
Benim bu. Deodorant sıkmıyorum. Çünkü düzenli olarak duş alıyorum. Koltuk altı temizliğime ve kıyafetimin temiz kokmasına önem veriyorum. Terim böylece kokmuyor.
Temiz beslenen, düzenli duş alan , temiz pamuklu kıyafetler giyen biri imkansız kokmaz. Teri fazla kokan biri beslenmesine , giydiği kıyafetlere dikkat kesilsin. Deodorantlarda çare değil.
Gerçi geçen bi roll on bi deodorant aldım. 90 küsür lira ödedim 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doktor yasakladı kullanmıyorum ayrıca terleyip üstüne parfüm sıkmak da iğrenç geliyor en iyisi duş alıp kullansınlar yemin ederim terin üzerine sıkılınca zehir gibi kokuyor koku baskılanmıyor aksine daha igrec kokuyor