ben emotion invisitable ı kullanıyorum ama breeze i çok merak ettim deneyenlerin önerisini alabilir miyim? kokusu nasıl kalıcılığı iyi mi? iz yapma olayı var mı?
Yeni Emotion Roll-on'u denediniz mi?

ben emotion invisitable ı kullanıyorum ama breeze i çok merak ettim deneyenlerin önerisini alabilir miyim? kokusu nasıl kalıcılığı iyi mi? iz yapma olayı var mı?
Selam gadası 🙃
Deodorant tercihimizi, terleme dengesini bozmayan doğal kaynaklı içeriklerden yana yapmak gerekiyor. Deodorant seçimi bu kadar önemli mi dememek gerekiyor. Çünkü kimyasalları içinde barındıran bir deodorant cildimize ciddi zarar verebilir. Bu konuda Emotion Roll-on üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Neden mi doğal içeriğe sahip deodorantlar diyorum. İşte nedeni;
Alüminyum içermeyen deodorantlar gözenekleri tıkamadığı için doğal terleme dengesini bozmaz.
Paraben, silikon gibi maddeler içermeyen, vegan ve doğal kaynaklı içerikli bir deodorantla cildimizi tahrişlerden korumuş oluruz.
%99 doğal kaynaklı Emotion Roll-On alüminyum içermez, gözenekleri tıkamaz. Tüm Emotion ürünleri gibi vegandır. Böylece, doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunu önler.
Pudrasız yapısıyla da giysilerimizde iz bırakmaz. Gün boyunca kendimizi yeniden doğmuş gibi hissederiz.
Terlemeye ve ter kokusuna karşı 48 saat boyunca koruma sağladığını da söylemeden geçmeyeceğim.
Dürüst olmak gerekirse, benim naçizane görüşüm, tabii ki benim bakış açısından farklı düşünen kimseyi rencide etmeden, ama aynı zamanda bu konuyu farklı bir bakış açısı ile değinmeye çalışarak ve gerçekten ne söylemek istediğimi unuttuğumu düşünüyorummmmmmmmm
Cevap
5Cevap
Denedm gayet kalıcı kokusu var
Denemedim, hatta görmedim bile
Kendime bakamıyorum son zamanlarda
O, değil de benim yardıma ihtiyacım var? Sapık ya da abaza felan değilim korkma! Parapsikoji konusunda yardıma ihtiyacım var
reklam yapma kardeşim sahte hesapla
Nivea kullanıyorum
Rexona>>>
Hayır hiç beğenmedim
Hayır ama deneyeceğim
Denemek lazimm
En İyi Cevap