Güzellik & Bakım "Ter kokusuna engel olamıyorum." diyen birine ne demek istersiniz? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gadasını aldığım roll-on ya da deodorant işe yarar. Kesinlikle denemelisin.Ter kokusuna engel olamıyorum, diyen birine ne demek istersiniz?#EmotionRoll-on#gadasından sevgilerle 🙃#gadası "Ter kokusuna engel olamıyorum." diyen birine ne demek istersiniz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Baran1979 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Şap kullanımı %100 etkilidir. Banyo sonrası koltukaltı ıslatılır aktardan alınmış bir şap parçasını gezdirdiğinizde 6-8 saat etkili bir çözüme ulaşılır. Bu ayaklar içinde geçerlidir. 1 4 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl İlk kez duydum illa ki etkisi vardır Yorumla Baran1979 +1 yıl Etken madde diyebiliriz tavsiye ederim. Maliyet yok gibi Yorumla nordun_gadasi +1 yıl teşekkür ederim aklımda bulunsun Yorumla Baran1979 +1 yıl 👍👌 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Git iki çim vücuduna su değsin Allah’ın davarı , faremi yedin bu koku ne falan derim 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl İmana gelsin demi Yorumla
serenequeen Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl deodorant sık dağ ayısı derim 1 2 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Dağ ayısı da zoruna gitmesin şimdi Yorumla serenequeen +1 yıl gitsin gitsin Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Deodoront kullanmasını ve mümkünse daha sık duş alması 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl 😂😂😂dünden beri terde ter ter gözümüze spktunuz emoşınları şimdide koltuk altı gördüm ya tamamdır😂 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Fena mı oluyor al bir tanede sen Yorumla
BaşınaBuyrukKız Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl bişey demekle uğraşmam direkt deodorant hediye ederim 😄 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Yok ki böyle bir arkadaşım hediye alaym Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Duştan sonra roll on sür derim. 1 3 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Roll-on oldukça etkili Yorumla Berk666 +1 yıl Bu sıcakta en güzel hediye olur aslında. Bana roll-on hediye edecek bir arkadaş bulayım hemen. Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Valla iyi olurdu Yorumla
AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Roll-on kullan o zaman derim. 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Garantili çözüm olur Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Dus al 1 0 Yorumla
juicyyY Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl YuRru banyoya derim 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Banyo kesin çözüm Yorumla
BerilEdit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Ne gibi engel bu 1 3 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Sürekli yer kokusu yaşıyorum diyen biri Yorumla nordun_gadasi +1 yıl *ter Yorumla BerilEdit +1 yıl 😊 oncelik çözüm doktor Yorumla