Malum yaz geldi, sıcaklar bastırdı. Yazın gelişiyle birlikte akıllarda o soru belirdi. Bazı insanlar deodorant, bazıları roll-on insanıdır. Peki bu sıcaklarda sen hangisini tercih ediyorsun?
Deodorant
Roll-on
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ter kokusuna karşı savaşta tarafını seç! Deodorant mı yoksa roll-on mu?
Ben hemen her iki ürünü de denedim. Ama gel gör ki en çok beni etkileyen roll-on oldu. Çünkü gün boyu ferahlık hissi veren, beni kokusuyla cezbeden roll-on oldu. Küçük taşınabilir olması biz erkekler içinde ayrıca güzel oluyor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Toplanın anlatıyorum. Aşırı terleme sorunu yaşayanlar için hayat kurtarıcı bir ürün olarak driclor’u öneriyorum. Terliyorsun ama asla ter kokusu olmuyor. Gece uyumadan driclor sür, sabah uyan yıka, üstüne rol on sür. 2 gün bile duş almasan mis gibi gezersin. Kullandıkça da daha az ter kokmaya başlıyor insan
Ikiside degil, Deodorant, koku demek, digeride basinda yuvarlanan sistemini anlatiyor, ikiside deodorant olabilir.
Ter kokusuna deodorantin etkisi yok, ikiside etkili degil, eger terliyorsan, zaten kokarsin, üzerine deodorant sürüce ter kousu ile parfüm kokusu dahadas igrenc olabilir.
Teriniz kokuyorsa, ilk önce sabahlari dus, üzerine antiperspirant iceren deodorant, yerine göre 24 saat terlemyi azaltir, kokuyu önler.
Nivea , dove rolon fena değil kremlisi. ama. uzun durmuyo tabiki etkisi ince temizlik ve duşta önemli. sicaklarda. Gulsuyu baya kalıcı yeni keşfettim..