Tabii ki oldu annem arada bırakıyordu kardeşimi bana kardeşim beni sinir ediyordu ya bütün öcümü alıyordum bir dövüyordum bir dövüyordum var ya Allah bak böyle sağlam dövüyordum jdjdjfj
şimdi hiç unutmuyorum ben 6 yaşımdayım kardeşim yeni doğdu işte bi kaç aylık falan bi gün annem dedi ki kardeşine göz kulak ol başında bekle dedi o sırada annem bi ev işini yapacaktı evde kardeşimi de kanepeye yatırdı bende başında bekliyorum kardeşimle oynuyorum agu mugu o sırada kardeşimde yan dönüp bir düştü yere 😱 ben ağla ağla ağlarken tıkanacaktım kardeşim öldüü diye annem apar topar geldi kardeşimi kaldırdı 😀 bi yandan beni sakinleştirmeye çalışıyor bak bişey olmadı kardeşine annecim korkma diye 😂😂😂 hiç unutmadığım bie travma bu ya 😂😂
kız kardeşimi annemlere ısrar kıyamet kardeşim istiyorum diye tepinerek ısrarla yaptırdım 😂😂 bazen kardeşime diyorum ki bak kendine gel sen ben istedim diye dünyadasın şu an ahahahah 😂😂😂 annem kardeşimi doğduğu gün kucağıma vermişti al sana kardeş dercesine 😀ben küçücük halimle kardeşimi saatlerce kucağımda sevdim 😂
Köyde ninemin evindeyiz o zamanlar yaşım 5 - 6 civarında sessiz bir çocuktum. Taa ki abimin bana cimcik atmasına kadar ağlamaya başladım, ninem anlam veremedi ya bu çocuk niye ağlıyoe diye eee abimde ses etmiyor tabi ben yaptım diye 😄