Çok basit onunla mesela anne çocuk ilişkisi değilde arkadaş çocuk ilişkisi kurmak daha mantıklı çünkü seninle tamamen annesi olarak görürse belli bir yerde sınır koyar ama seni arkadaş olarak görürse hiçbir zaman sınır koymaz
Onunda bir birey oldugunu kabul edip kendi isteklerimizi ona dayatmayarak. Rahatsiz oldugu konulari konusup cozum arayarak. Aman aman benim cocugum hic yaralanmasin deyip uzerine titremek yerine sen yere dustugun zamanda ben burdayim deyip dustugu zaman onemli olanin yerden kalktigini ogreterek. Her seyin toz pembe olmadigini aslinda gokkusagini kendimiz belirledigimizi ogreterek. Sen avukat olacaksin diye baski yapmak yerine dans etmekten mutlu oluyorsa cok ayip insanlarin icinde dans etmek demek yerine ona eslik ederek. Aglamaninda gulmek kadar dogal ve normal oldugunu ogreterek. elalem sunu der bunu der demek yerine ben arkamdayim diyerek ve vicdanli olmayi ogreterek.
Kızımla hep arkadaş gibi oldum halende aynı sekildeyiz kocmaan oldu. tok. ak. kafa ilçede ay insekilde onla çocuk oluyorum bir şekilde güven ilişkimiz var ,
Onu sürekli korkularının önüne itersekte bu sever güvensiz bir ebeveyn oluruz. 😊 Yaşı büyüdükçe korkularıyla yüzleşir ama bu dönemlerde kahraman olmak gerekir.