Eşimin işinden dolayı farklı bir şehirde yaşıyoruz, aileler bize uzak. Çocuğumu kendim büyüteceğim, nasıl bakarım öğrenebilir miyim, korkuyorum da. Yapabilecek miyim, nasıl emeklemeyi, yürümeyi öğrenecek, hangi ek gıdalar yiyecek, nasıl oturacak, ateşi çıkarsa ne yapacağım
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bebek bakmak kolay bir iş değil uykusuz ve yorgun kalıyorsun youtube da videolar var izleyip öğrenebilirsin..
Bol bol arastir, bol bol çocuk psikolojisiyle ilgili doktor belgelleri izle. Internetten ebeveynlikle ilgili okuman kitaplari arastir. Hazirligini yap
Farklı şehirde yaşıyorsanız çocuk yapmayın zaten.
Baba çocuğun yanında olup babalık yapamayacaksa sadece atm ve donör görevi görecekse çocuğun tek ebeveyn ile büyümesi ona yazık olur.
Öğrenirsin herkes annesinin karnına bebek bakmayı öğrenmiyor wjsjdjw
Gülümsedim ve seni çok tatlış masum buldum. Şimdiden bebişin uzun ömürlü olsun inşallah
Bunun için kitaplar okuyabilirsin hamilelik sürecinde
Hepsi öğrenilir aşama aşama zaten birden olmuyor
Öğrenirsin endişe etme kimse doguştan uzman doğmuyor
Ogrenirsiniz merak
Etmeyin bir sekilde biyuyecekler iste
eşine söyle olgun yaşta çocuklu bir kadın kuma alsın osana öğretir yarrdımcı olur
Bacınla anana öyle yapıldı galiba
@lewixia bacım yok anamda o yaşlarda değil hem çocuk doktoruydu zaten bebek nasıl bakılır yardıma ihtiyacı olmazdı. senin ihtiyacın var buna tatlım
yakınlarda komşular varsa onlardan destek al cocuklar emeklemeyi kendisi öğreniyor
İlk 3 ay o kadar zor değil aslında ama sonrasında aileye yakın olmak iyi olur
Düşe kalka. Unutma ilk pankekler hep kötü olur. Şekeri ayarlayamayız altını yakarız. Endişelenme. Bu konuyla ilgili videolar kitaplar bul izle
Anneni ya da kaynanani cagiracaksin yanına. Bir süre sizde kalacak. Sende araştır öğren onlarda yardımcı olur.
Ben de bu yüzden çocuk yapamadım hala
ogrenirsin dert etme
Zaten YAPMAA
Kocan da var diyecektim ki detayı görünce sustum
Gizli olmasaydın bi kaç öneri de bulunurdum
Kocan yardım eder onun bebeği değil misin
Yanlzimsin
Çok zor
ogrenirsin zamanla ailedekiler yardim eder
Yapay zeka var.
merak etme
İnan bana varya ben olsam bakardım