12 sa
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
henüz anne olmadım ama çevremde yirmili yaşlarda çocuk sahibi olanları epey gözlemliyorum. bence enerji ve fiziksel olarak o yaşlar çok avantajlı ama insanın önce kendi hayatını ve kariyerini oturttuktan sonra çocuk yapması daha mantıklı geliyor bana.
Ya sen nasıl anne olcan
Eşim doğum yaparsa o olmadığı zamanlarda annelik yapıp biberon ile karnını doyurma felan altını temizleme işleri işte annelik olmuyor mu bu
Biyolojik anne olmaktan bahsediyorum nsjssj bir çocuğu doğurmak ve emzirmek tek başına çok zor şeyler
Yav işte o açıdan bakarak söyledim ben yanlış yorumlamışım pardon
😅😅sorun değil
23 yaşındayım bekarım.
Çocuksuz evliliği tercih ve tavsiye ediyorum. Ne olursa olsun hiç dünyaya getirmemek en mantıklısı sonuna kadar doğum karşıtlığı
Seni çok yerde gördüm aşırı güzel fikirlerin var
20 yasinda anne oldum hic tavsiye etmem her yerimi tirmaliyorlar
Cocik var mı
Knk saydigim 24 tane falan var cocugum
Kediler sanırsam😅😅
Evet
Kedi anası olmak daha iyi
Hahahah evet evet kedi anasiyim torunlarim bile var 😭😭
Aşkım en iyisi
20 lerşn başında evliliği tavsiye etmem. Annelik çok güzel olmalı
Bir erkek olarak sendeki akıl bazı kızlarda yok yorumlara dolusmuslar yok 19 yaşında anne oldum 22 de annne oldum 24 te anne oldum tavsiye ederim diye
Hata bence. Yaşın gerektirdiğine göre ilerlemek mantıklıdır. Geçmişe dönüp de "gençliğimi yaşayamadım" diye sızlanmakla sonuçlanırsa yazık olur. Olmuş olanlar güzel günler görsün umarım ama erken yaşta heves etmemek gerekir.
Ya bir de 19 20 yaşlarda evlenecekleri adamlar da o yaşta. Çocuk yani her ikisi de. Düşünsene her yıl bir önceki sana yabancı olduğun bir hızda değiştiğin dönemlerde evlilik kararı almak tamamen şans işi. 5 yıl sonra karşındaki insanı değişmiş haliyle sevebilecek misin? Ya da o seni sevebilecek, anlaşabilecek misiniz? Resmen şans işi
Abi hata tabiki ama işte sorun şu onlar artık farkında olsada geç onlar için ama gelip böyle yorumlar yapınca işte genç yaşta kızlarında kafasını karıştırıyorlar helede boşlukta olanların
İşte bu bilinç iptal o kişilerde
Üniversiye giden yaşıtları, arkadaşlarıyla buluşup paylaşımlar yapan, ülkeler gezen yaşıtları varken kucağında bebek sallarken iç çekmedim diyene pek inanmam. Annelik eşsiz, her hissi ötesinde bir histir elbet ama zaman varken o zamanın gerektirdiğini yaşamak lazım. Sen yeteri kadar bilinçlisin. Gerisi de yaşayarak bilinçlensin, herkes tercih ettiği hayatı yaşar, ne yapabiliriz
Aşırı haklısın vallahi bravo 👏👏👏👏
Teşekkür ederim çok :)
Yaşa baktım benim yaşıtlarımin böyle olgun düşünmesinin imkanı yok 35 yaşındasın abi yaş gereği daha olgunsun valla güzel bir sey benim yasitim erkeklerde ayrı slak
20'lerin başında bir insanın hayatında daha doğru düzgün bir şeyleri yoluna sokabileceğini düşünmüyorum. Bu eksiklik değil, olması gereken süreç böyle. Hal böyleyken bir çocuğa ne verebilirim diye sorması lazım. Sevgi yetmiyor sadece
Bak mesela sen de 35 yaşındasın, yaşın gereği olgunsun diyorsun. 20'lerimin başında ben de baba olabileceğimi, evlenebileceğimi falan düşünebilirdim sorsan. Yaşamak gerekiyor işte biraz bir şeylerin oturması için
Arkadaş 22 yaşında Çinli bir herifle evlendi ve çocuk yaptı. Şimdi çocukla beraber dünya turunda...
40 yaşındaykense velet koca adam olacak...
Para getir o zaman koca değil burada ana kaynak para canım
Param olduktan sonra bende gezerim adama çocuğa ne gerek var
Ben diyorumki sen daha gençken koca çocuğun olacak.
Para ile alakası ne?
Koca çocuktan kastın ne kaç yaş bir çocuğun büyüyüp kendine bakacak aileden çıkacak yasa gelmesi için en az 18 yaşına gelmesi lazım 22 de anne olsam 50 yaşında o çocuğun büyümesinin anlamı yok herhalde. ayrica en güzel yaslarimi çocuk bakarak gecirmisim 30 dan sonra gezmeyi napiyim
22 yaşında
Peki tavsiye eder misin neden zorlukları neler
Şu zamanda hiç tavsiye etmem. Annelik duygusu ister istemez kendini bebeğine, çocuğuna adıyorsun sonra kendi hayatını yaşamayı unutuyorsun.
Ama böyle olduğunu bildiğin halde evlenmişsin 😒😔
Ben anne olduğumda böyle olduğunu bilmiyordum ki küçüktüm zaten. Sonradan aklım başıma geldi ve şu an 42 yaşımdayım zaten
24 yasında anne oldum evet tavsiye ederim
Neden edersin? ve bana kötü zor yanlarını yazar mısın
Elbette zor tarafı var ama anne olmak iyisiyle kötüsüyle muhteşem bir duygu. Eşsiz
Yok kötüsünü sevmiyorum kötüsü muhteşem olamaz. Anne olmak o duygu falan güzel şeylerde tüm zorluklarını yaz burada bakayım sen guzelledin kadar güzel mi jdjdj
Klişe olacak ama yaşamadan anlaman pek mümkün değil sanırım. Şöyle düşün senden çıkmıs bir can. Hayatı sıfırdan öğrettiğin ilk yemeğini senın yedırdıgın, ilk adımlarını senınle atan, ilk senı tanıyan ilk sana gulen minicik bir hayat. Senden baska hiç kimseyi tanımıyor, bütün dunyası senden ibaret. Öyle bişey ki annelık en zor zamanlarda bile iyi ki anneyim diyebiliyorsun. Farklı bır guç gelıyor sana artık o kırılgan küçük kız çocuğu yerine bütün dunyayı karsısına alabilecek güçte bir kadın oluyosun. Okurken basit gelebilir bir gün yasayınca gerçekten anlayacaksın benı
Abla bunlar iyi hoş şeyler okey ama bunlar zaten anne olunca her kadının hissedeceği duygular. Ben burada 20 li yaşlarda nasıl diye sormuşum yani yasitlarin gezerken okurken dışarda Fink atarken gününü gün ederken giyip süslenir gezerken dünyayı kesfederken senin evde çocuğuna bakman akşam işten gelecek kocana yemek hazirlaman gerekmesi senin için bişe ifade ediyor mu? eğer dünyaya bakış açısı evlenmek çocuk sahibi olmaktan ibaret biriysen onu bilemiycem. ayrica küçük bir kız çocuğundan güçlü bir kadına evrilmek sadece anne olmakla olmuyor yaşadığın bazı olaylar zaten senin yeterince güçlü olmana sebep oluyor. Onu büyütüp kendine bakacak duruma getirene kadar senin en güzel senelerin geçiyor bir gün oturup yirmili yaşlarında yasayamadiklarin için iç cekmeyecek mısın merak ediyorum
Canım biran evvel cocuk sahibii olup birlikte büyümek en güzeli dıyorum bende sonra yasıtların anne olunca sen rahat gezeceksin 😃
İyide yirmiler bittikten sonra rahat gezsem. ne olur?24 yaşındayım bu yaştan hesap ediyorum diyelim çocuğum oldu 10 sene biraz büyümesini beklesem 34 yaşında oluyorum e zaten en genç yaslarim bitmiş kaldiki. hala. cok küçük onun 18 olmasi gerek o zamanda 45-50 yaşına geliyorum peki moruklamaya basladiktan sonra gezmeyi napayım galiba anlamadığin şey şu burada ben gençliğe vurgu yapıyorum yani senin mantığına göre yaşıtlarım en genç yaslarini eğlenerek özgür geçirip öyle evlenecek bense o yaşları yaşayamayıp. yaslanmaya başlayınca gezicem öyle mi? öyle rahatlığı ne yapayim? o kadar yazdığım şey arasında cevabını vermedigin çok şey var
tavsiye ederim
Neden
Erken emeklilik
Nasıl yani
Torun torbaya erken karışmak
Tek sebebi bu mu? peki ya yaşayamadigin gençlik ve zorluklar
O da anneliğin dikenli gülü olsun
Şaka misiniz siz gençliği yaşayamamanin dikenli gülü mu olur? sen bu hayata kaç kere geleceksin niye gençliğini feda edesin kendine değer vermiyor musun? bir canlı dünyaya getirmek uğruna gençlik mı verilir
Geçmişe bakıp bakıp içinde kalanlara üzülmek daha mı iyi
O zaman gençliği yaşayıp çocuk yapacaksın Sokrates yöntemi ile doğruyu buldun cidden ise yarıyormuş vay be
şu an Superman i bile yatiririm gaza geldim
Sen erkek misin kadın mı evli misin bekar mi anlayamadim😅😅
Ben kendimi kaybettim bulamıyorum 😔
Ciddi soruyorum üzecek bir şey mi dedim
Gerçekten ben kendimi kaybettim Türkiye'ye geldiğimden beri ayarlarim bozuk 😂
Evde oturup Totomu büyütüyorum. Yemek yapıyorum temizlik cart curt ev hanımı oldum 🥴
Niye buraya geldin burada yasanilmaz
Zaten burada yaşamıyorum babamın akraba sevdası tuttu diye geldik
22 de oldum
Sonuç iyi mi kötü mü
Eşim 19 da anne oldu
Çocuk aq
Sana göre çocuk canm
Yok çocuk bana göresi yok bunun
O sorun etmiyor ama ilk zamanlar zorlandı baya
Genç kizligini yaşamadan geçen ömür boş iş
Sen evlenme anan turşunu kurar belki
Ne alakası var beyniniz hayal dünyanız hayatiniz koca çocuk ve üremekten mi ibaret her şeyin bir zamanı var daha hayati yasamadan yeterince gezip dolaşıp her şeye doyamadan evlenip sorumluluk altına girmek mi mantıklı olan hele 18-19 hiç onu demiyorum daha dünyaya yeni başını uzatmisken kucağında çocuk her gün yemek derdi koca derdi bakma. derdi yaşıtlarının okul okuduğu gezdiği Fink attığı anlarda o koca kadınlar gibi ev sorumluluk almak zorunda djjdj
Her şeyin zamanı var yirmilerimi geçirir 30 yaşında evlenirim bana gençlik bı daha verilmiycek