Anlaşamıyorum. Alfa kuşağının ayrı bir şımarıklığı var zaten. Aman travma olur aman çocuğum üzülür diye diye hepsini mini diktatör olarak yetiştirmişler. 😀
Anlaşabilirim ama şımarık çocuklara tahammül edemiyorum. Çocuk geliyor rage bait yapıyor. Ulan aramızda 20 yaş var. Hayırdır bana vuracak gibi yapıyorsun? Bir tane vursam ölme ihtimali var, hala yüzüme hareket yapıyor ben koltukta otururken. En son kuzenimin oğlu öyle yapmıştı. "Gel sana bir şey söyleyecem kulağını getir" dedim. Geldi, "Bana bir daha öyle hareket yaparsan ağzına sı*arım" dedim. Gitti koridorda oynamaya başladı. Sonra neden çocuk sevmiyorsun diyorlar. Çocuk seviyorum, çocuklarla sohbet etmeyi de çok seviyorum. Saygısız ve şımarık çocuk sevmiyorum. İstediği olmayınca yerlere yatıp ağlayan çocuk sevmiyorum. Ağlamayı bıraksın diye benim özel eşyalarımı kullanma konusunda benden ricada bulunan ebeveynlerden de nefret ediyorum. Çocuk benim kemanımı kırsa bana yenisini alacak mısın? Hayır. O zaman hangi hakla bırak oynasın diyebiliyorsun? Terbiyesizliğe bak komedi filmi gibi.
Abilik yapmayı seviyorum. 7 8 yaşında çocuklar selam verir izin günü kapının önüne tost masa sandalye çıkartırım çocuklar gelir abur cubur içecek 😅bende tamir yaparım 😅oto moto elektrikli bisiklet 😅 oyunlar oynarız boş olunca bazen kafam şey oluyor ama onlar çocuk 😅