20 olacağım ben bu yaşta evlenmek, yuva kurmak, hamile olmak istiyorum, çocuğumla beraber büyümek istiyorum, bebekleri seviyorum, çok mu erken bunları düşünmem?
20 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20 olacağım ben bu yaşta evlenmek, yuva kurmak, hamile olmak istiyorum, çocuğumla beraber büyümek istiyorum, bebekleri seviyorum, çok mu erken bunları düşünmem?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evden kaçmak mı? rutini bozmak mı? baskıyı hafifletmek mi? monoton giden hayata anlam katmak mı? yaşın erken daha metropol hayatın da zor bir karar, 5 yıl sonra sen bambaşka düşünen hisseden biri olabilirsin bekle beyaaa acelen ne...
Bunlari dusunmen ve erken yasta istemen , tabiki sacma degil.
Bende 23 yasinda bir anne oldum , istemek ve o sorumlulugun altina girmek cidden cok buyuk bir sabir isi. Hele ki , yanlis bir es secimi yaptiysan..
Bence erken ama senin hayatın. Ben de aynı yaştayım ve bunlar bana çok uzak şeyler. Bence birax daha kendini ve hayatı keşfetmelisin. Evlilik erkekler vs hiçbirinin acelesi yok.
Ben zina da yapmak istemem
Helal yol daha hayırlı ve güzel
Sana zina yap mı dedim? Kendini keşfetten kastım hayatını yaşa ve bununla cinselliği kastetmiyorum. Gez toz yeni insanlarla tanış bir uğraşın mesleğin olsun vs ben kasettiğim bu. Neyse.
20 yaşında ne evliligi knka sen kendinde misin? hayatta ne gördünde 20 yaşında evlencen oha ben 27 yaşındayım ben bile 27 çok erken diyorum hele bir 30 yaşıma geleyim bakarız jfjfjfnahaha
Olabilir.
Bana göre çocuksuz evlilik daha iyi. Hiç doğurmamak daha mantıklı. Doğum karşıtıyım. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum.
Neden masraf diye mi
Sadece masraf değil büyüdüğünde sitem edecek beni neden dünyaya getirdiniz diye ne olursa olsun çocuksuzluk en iyisi. Sonuna kadar doğum karşıtlığı
kızım sen kafayı yedin basına bela alacan düzgün bir erkek hangi kıza denk gelmiş sana denk gelsin kurban olim basını yakıp hayatın sillesini yeme canım kızışan kuzzzlarınıza bir su tutun geçer o his
Çok iyi. Pişman olmazsın. Kendini hazır hissediyorsan evet olur dıyosan evlen. Kendi yaşıtınla yürümez de 3 4 yaş büyük biriyle olur
Benden 1 yaş büyük biriyle olur mu
Düşünceleri olgun olması lazım. Evlilik oyuncak değil.
Yani aslinda erken evlenmek bir yönden güzel ama erkekler için geçerli değil
Reis önce bir kendini büyüt aw sen şu an birilerinin bebeği olabilecek yaştasın aw
Hazır hissediyorsan sorumluluğu göze alıyorsan mükemmel
Tam zamanı bence bakma femimistlere kiskanclar evde kalmışlar
Merhaba, aslında bir kariyer plani. yoksa, erken yaşta anne olmayı istemek anormal bir durum değil
Hayır erken değil çocuğunla aranda yaş farkı olmaz
*kuşak fark olmaz
8 yaş büyüğüm senden tam valla ben de bebeğimin olmasını çok isterim nerede yaşıyorsun ve okumuyor musun
22 yaş , bana kalsa bende bunların hiç birini istemiyorum kddkd
Gençliğini yaşa pişman olursan iyi olmaz ayrıca karşındaki kişiyide iyi seçmen lazım bunları tekrar düşün bi derim
Bu ruh halindeysen erken diye bir şeyden söz edemeyiz iyi bir baba adayı bulup iyi bir hayat yaşamanız dileğiyle
hayatını yaşa en güzel yaşlardasın bunları istemen kötü bir şey değil ama bence daha zamanı değil o çocuk olunca zaten en az 4-5 yıl sosyallik olmayacak biliyorsun dimi
Hahahahaah ben zaten evimdeyim öyle 7 24 gezen kızlar değilim ki
Ben çocuğumla beraber büyümek isterim kızım 20yken ben 30 lü yaşlarda olmak istiyorum
bu dediğim 7 24 gez demek değilki ablam bu ekonomide nasıl gezeceksin zaten sen çocuğun olacağı zaman yıllarca alaman gereken sorumluluğum ekonomik ve duygusal yükün farkında değilsin sanırım bu bile daha çok hazır olmadığının kanıtı
ayrıca ne bu yargı hangi kız 7 24 geziyor
Hayır zaten yok ki aday öyle normal mi falan sordum insanların düşüncesini merak ettim sadece sanki olacak mı aday yok yani olsa neyse de
Anlatmak istediğim zaten sosyal biri değilim ki
18 yaşında çocuk yapsaydın ozaman opkıjouhyıguty
neyse ben olacakları söyledim karar senin <3
Anladım ben seni gez dolaş sonra evlilik diyorsun bende erken evlilik dsha güzel diye düşünüyorum
Biliyorum hayat zor zaten farkındayım ama o kadar da değil durumu olan biriyle evlenirm
e tabi senin kararın evliykkende gezebilirsin sorun evlenmende değil zaten çocuğun sorumluluğu bambaşka bir şey ama belki evlendiğin gibi çocuk yapmazsan daha rahat olabilir <3
Evet zaten önce evlilik bir zaman sonra çocuk öyle düşünüyorum bende
kişiye göre değişir kimi kaldirabilir kimi kaldiramaz
Ben yapabilirim
Anadolu çomarı köylü kafası
Ne alaka s ala k
Hayvan ayı ne alaka
Sen köylüsün bence
Kudur Sümeyye
Benim adım Sümeyye değil
Evlen bence tabi denk biri varsa yaşıda denk olmalı gidip 25+ biriyle evlenme bence
Karşıya bağlı okulun yoksa evlen düzgün birini de bulursan tamam
Bu yaşta evlenirsen pişman olursun
Neden
Çok normal ne güzel işte
Doğru bi eş seçersen çok güzel evlilik
En ideal kadın tipisin.
evlenince ev hanımı mı olacaksın
Erken sen daha bebeksin
Hayatla, gelecek ile bir gayen yok ise evlen tabii
Erken degil dogurabilirsin
Aday yok
O yaşlarda herkesin icinde üreme isteği var normal