3 aylık bebeğim var. Gaz sancısından uykusundan ağlayarak uyanıyor. Uyuyamıyor, sürekli ağlıyor. Siz neler yaptınız?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 aylık bebeğim var. Gaz sancısından uykusundan ağlayarak uyanıyor. Uyuyamıyor, sürekli ağlıyor. Siz neler yaptınız?
Abla bir koşu gidip Hindistan cevizi yağı alıyorsun onu bebeşin karnına sürüp iyice yedirdikten sonra bağırsağın yönünde sonuna kadar elinin ayasıyla hafif bastırarak masaj yapıyorsun birkaç kez tekrarla bunu yeğenim bebekken böyle yapıyorlardı gaz maz bir şeyi kalmıyordu
Ablam ne masajlar yapıyorum hiç fayda etmiyor. Dediğin şekilde her gece masaj yapıyorum
Neler denedim de beslenmemle de alakalı değil. Tek tek hafta hafta bi şeyleri yemeyi kestim gaz yapmayan şeyler yedim vs vs ama yine gaz yine gaz
Sorma ya, annem diyor ki sizin gazınız falan yoktu jsjsk
Cevap
3Cevap
Gaz için sıvılar var iki üç damla damlatıyorsun kesiyor
İşe yaramadı
Yarar iki üç farklı var biri yarıyor muhakkak
Masaj sadece ve sen lifli gıda yemelisin
sırtına masaj yapın ve nazara karşı önlem alın
Yapıyorum
bağırsak çalıştırıcı besinler deneyin
3 aylık daha anne sütü içiyor yalnızca
vuct ısısına bir bakın üşütme vs olabilir
Bu sıcakta? Bebek sıcaktan isilik oluyor sürekli
hanımefendi bu sıcakta üşütmeden grip olan var. Her bünye farklıdır ki ben elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum. Siz dr gösterin bir
Teşekkürler yardımlarınız için. Grip virüsten kaynaklanıyor üşütmeyle alakalı değil. Doktora gösterdim olabilir dedi, probiyotik damla verdi kullanoyoruz ama faydası yok. Belki Bi'Bilen vardır başka bir yöntem diye yazdım buraya. Teşekkürler tekrardan
Gribal enfeksiyon virüsten kaynaklanır. Virüs veya diğer bakterilerden koruyan bağışıklık sistemidir yani akyuvarlar üşütme dediğimiz mevzu da bağışıklık ister istemez düşer bazı vücutlarda