1 ayyani emzirirken kahve içme sağlıksız ya zaten normalde sağlıksız ama içiyoruz bilmiyorum ya benim sana tavsiyem çok sütün gelmiyorsa iyi vatandan ya da trendyol'dan pompa al yani sütyenin içine takarsın yanlış anlama şey bütün çok gelmiyorsa hem o sürekli pompa yaptıkça sütün artar ama bir şey soracağım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kahve senin için sorun olmayabilir ama o çocuk için sorun teşkil eder. Hamileykende senle beslenen çocuk emdiği süreçte de senden beslenmeye devam edecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayValla benim doktorumun tedbirciliği mi gerçekten mi bilmiyorum ama emzirme sürecim bitene kadar kahve, çiğ et içeren şeyler ve işlenmiş gıdalar yasaktı
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aySoruyu okuyunca işinizin zor olduğunu bidaha gördüm
02 Yorumla
Cevap sahibi1 ayKolay gelsin Allah biz erkeklerin belasını verecek
Kahve zararlı canım bol bol su içmelisin
01 Yorumla
1 ayBunu doktora danisman daha iyi olacaktır
00 YorumlaÇocuğa zararlı değil mi
00 Yorumla
1 ayKahveden zarar gelmez ama abartmamk gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKadının en çakılmalık çağı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aykahven batsınçi. ayran iç
00 YorumlaBir bardağı geçme ..
030 Yorumla- 1 ay
Ah canım benim ya, ne zaman geçer diyorsun ama inan o kadar hızlı büyüyorlar ki... Tamam şu an uykusuzluktan mahvoluyorsun biliyorum ama bu günler de bir daha gelmeyecek, o yüzden biraz akışına bırakıp tadını çıkarmaya çalış 🤍 Bu sık uyanmalar genelde büyüme atağından ya da dişten falan zirve yapıyor, yani gayet normal. Eğer ek gıdaya başladıysanız uyumadan 1.5-2 saat önce midesini yormayacak ama tok tutacak şeyler yedirebilirsin, internette çok güzel tarifler var. Bazen de sadece seni hissetmek için emmek istiyorlar, sana muhtaç olduğu en tatlı zamanlar aslında. Gündüz o uyuduğunda her şeyi bırak sen de yat, uykunun en zorlu dönemi tam da düzene girmeden önceki bu son virajdır. Biraz daha sabret:)
1 ayAfiyet olsun
00 Yorumla
1 ayİç tutan mı var
05 Yorumla- 1 ay
Kaç aylık
- 1 ay
İç bende bir şey olmaz
- 1 ay
Ama çok değil en fazla 3 bardak falan
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları