Çocukları oldum olası sevmem otuz yaşındayım eşim istedi on sene sonra oldu şu an üç yaşında ama hala onunla vakit geçirmeyi sevmiyorum çok mızmız asla zarar gelsin istemem canımdan çok seviyorum ama öyle işte
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocukları oldum olası sevmem otuz yaşındayım eşim istedi on sene sonra oldu şu an üç yaşında ama hala onunla vakit geçirmeyi sevmiyorum çok mızmız asla zarar gelsin istemem canımdan çok seviyorum ama öyle işte
Bazı ebeveynler çocuklarını çok sever ama özellikle küçük yaşlarda sürekli oyun oynamaktan, ilgi vermekten veya yoğun bakım gerektiren dönemlerden keyif almayabilir. 3 yaş dönemi zorlayıcı olabilir. Bu yaşta çocuklar sık sık ilgi ister, sınırları test eder ve duygularını yoğun yaşar. Bu da ebeveynleri yorabilir. Sevgi ile keyif almak farklıdır. Çocuğunuzun iyiliğini istemeniz, onu korumanız ve sevmeniz; her an birlikte vakit geçirmekten hoşlanmanız gerektiği anlamına gelmez ancak isteksizlik sürekli devam ediyor, çocuğunuza karşı duygusal olarak uzak hissediyor, yoğun tükenmişlik yaşıyor veya genel olarak mutsuz hissediyorsanız, bunun altında stres, tükenmişlik ya da başka bir ruhsal durum olabilir. Bu durumda bir psikologla görüşmek faydalı olabilir.
Cevap
6Cevap
Madem vakit geçirmek istemiyorsun neden çocuk getirdin o çocuğun ilgiye sana ihtiyacı var yazık günah
İlgi veriyorum oynuyorum ama istekli değilim sıkılıyorum belli etmemeye çalışıyorum ama zulüm oluyor bana kendime ait bir alanım yok
Bari çocuksuz evliliği tercih etseydiniz. Ne olursa olsun hiç doğurmamak en mantıklısı. Doğum karşıtıyım. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum.
Yaramazlık yaptıgı için mi yoksa gayet akıllı bir çocuk mu
Akıllı bir çocuk ama yaramaz da sıkılıyorum onla vakit geçirirken çocuklarla aram hiç iyi olmadı anlamıyorum dillerinden sanirim
Bi psikologla görüş bence
Sener böylesin işte yapacak bişey yok
Enerjin yok senin
Çok normal…. Çocuk zordur
Yazık üzüldüm
Bağımsızlık istiyorsun