Kızım 8 aylık kasımda 1 yaşında olacak güvenlik kartım var ve artık çalışmak istiyorum bir yandan da kızımı kreşe vermek istiyorum özel 2 yaş kreşi uygun mudur acaba 4 yaşına geldikten sonra da devletin kreşine vermeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Devlet de iyi ama kreş iyi araştır sor güvenlik kamera vs ona göre ver mantıklı
Kreşi iyi araştırıcam bulursam vericem
2 buçuk 3 yasnda verdm bn gelişimi çok daha hızlı oldu çoğu alanda yasitlarndan çok daha iyi bnmki
Ya etrafımda çoğu kişi 2 yaşında verme konuşmayı bilmiyor zaten çocuğunu döverler kendini anlatamaz bu sefer diyorlar kafamı karıştırıyorlar
Bnmde o korkum vardı ve konusamiodu geç konuştu okula verdikten 3-4 gün sonra şakir şakir konuşmaya başladı meğer yanına çocuk istiyormuş konuşmak icn. Bn iyice arastrdm ilk on gün falan senden ayrlmak istemio yabancilio gitmek istemio ondan sonra da eve gelmek istemio ordan ayrlmak istemio emin ol
Acaba araştırsam 1.30 yaşında alırlar mı kızımı
Bez yoksa alirlar bezli almiolar
Var maalesef o zaman brn fetaylı araştırip bişeyler yapmam gerek teşekkür ederim ☺
Bn bu aşamaları gectm çok zorlu ama atlatiosun işte bak bnde cuma günü 1. sinifa kayıt ettirdm çok çabuk gecio zorluklar takılma ama umarm sorunlarn hemencecik çözülür hayatn kokaylasr
Ayy inşallah
Eşin çalışmıyormu çocuk küçük daha çalışma sen
Boşanma aşamasındayım çalışmam gerek
İmkan varsa özel
Özele vericem 2 yaşında 4 yaşına gelince özelden alıcam devletin kreşine vermeyi düşünüyorum
Özel kreş mantıklı
Devlet kreşi
4 yaş beklemelisin
Neden özel kreş kötü mü önermiyor musunuz