Çocuk & Ebeveyn Erkek bebek için isim önerir misiniz? _ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Yaa yaa ikinci defa teyze oldum💃hemen en beğendiğiniz isimleri benimle paylaşın Erkek bebek için isim önerir misiniz? Cevapla Bebek Soruları Erkek Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. Barış ismi 0 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Tarafına anne olma içgüdüsü yavaştan yükleniyor gibi.. 😅Miniğin bahtı açık olsun. Mesut koyabilirsiniz.. 0 4 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl mesut ismini de sevmem 😃 Yorumla Sensitive_Kind 1 yıl Mutlu, mesut, bahtiyar olsun diye teyzesi.. :)))Görseldeki karede ikiniz mi varsınız? Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Hayır, bizimki yoğun bakımda daha kucağımıza almak nasip olmadı :( Yorumla Sensitive_Kind 1 yıl Hımm umarım saglıkla annesine ve sevenlerine kavuşur bebiş..Bazen erken doğumda da bu yaşanabiliyor. Endişeye kapılma sakın yeni hayat yeni umutları beraberinde getirir. :) Yorumla
MelikeÇaytak Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Aras, Ege, Doğa, Kaan, Mert, Emir, Kerem, Batuhan, Cihan, Oktay, Onur, Ozan, Okan, Özgür, Özcan, Serdar, Serkan, Alihan, Berkay 0 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Tebrik ederim canım 🌼Ben Erdi ismini beğeniyorum. 0 1 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Teşekkür ederim ^-^ Yorumla
Høøpss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Allah sağlıklı, güzel ömür versin Agri. İsim bulmada kötüyümm 0 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ali koyun ben Ali ismini çok seviyorum Alişim diye sevin ya da Enes 😄 0 0 Yorumla
Yosungöz__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 102% 1 yıl Göktürk Alp Alpkunt ( Bunun anlamı güzel. Karakterli yiğit demek.) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Senin baska yerde üyelik var mı bu gibi platformda 0 6 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Hayır yok neden? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fotonu gördüm sanki bu şekilde bir yerde Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Hangi uygulama? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Memurlar Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl O ne ya 😃 eminsen aynı fotoğraf olduğuna git ifşala özgüvensizi milletin fotoğrafıyla var olmaya çalışmasın. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önemli değil 😂 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% 1 yıl Berke Can olundu. Sfgj 0 3 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Muzaffer daha cazip bunun yanında hehehd Yorumla u OurangMedan 1 yıl Halilişko olsun djjd Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl İlla aşko kuşko yapcan çocuğu 😃 Yorumla
Zzzaaafer41 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Teyze değil anne baba karar verir buna ama 0 1 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl İlk yeğenime benim önerdiğim isim koyuldu :) Kararı yine anne baba veriyor zaten biz isim öneriyoruz sorulduğu için ama şimdi benimde aklımda isim yok. Yorumla
maybeinanotherliffe Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ömer ismini çok seviyorum oğlum olsa Ömer koyardım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sen evde kaldın ona yan bence 0 2 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Ben evde kalmamışımdır evlenmemeyi tercih etmişimdir iyi bak😃elimi sallasam ellisini sıraya dizerim😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yürü beee işte bu yaa sataşma yok alınma yokk afferin kiz sana bana laf etme boşuna ben zaten evliyim hee şimdiden soylım evde kalmış kiz Ekk Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Atlas olsun. 0 1 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl İlk bu ismi önerdim seçenekler arasında bekliyor 😃 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Burak :D 0 6 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Gıcık oluyorum buraklara Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Kalbim kırıldı :D Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl İsmin değildir diye umuyorum 😃 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl İsmim 😀 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Artık sana da gıcığım bilesinnn sksk Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Burak'lara herkes gıcık :D Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yiğit 0 2 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl I ıhh Yorumla mine13 1 yıl Çağlar desem o da olmaz en iyisi ben öneri işini bırakayım :D allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Burak.. Gürkan.. 0 10 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Burak mı öğkk Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Niye bişey mi yaptı Burak sana Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Ne yapabilir Burak bana. Sevmiyorum sadece emreler gibi beş para etmez oluyorlar genelde😃 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Burak diye birisi ile acaba anısı mı oldu diye düşündüm, neyse Ömer olsun 😅 Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Ya onu da hiç sevmem onlarda şerefsiz oluyor fkskdj Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Osman olsun o zaman xnndjffj Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Agdhhd daha neler daha neler Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Son bir isim söylüyorum çok güzel bir isim.. Halil Yorumla _ΛqresiF_ 1 yıl Halil güzel gibi de yetişkinlerde güzel bebeke koyulmaz sksjks Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Kulağa çok hoş geliyor Halilim yiğidim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Barış ismi
Tarafına anne olma içgüdüsü yavaştan yükleniyor gibi.. 😅
Miniğin bahtı açık olsun. Mesut koyabilirsiniz..
mesut ismini de sevmem 😃
Mutlu, mesut, bahtiyar olsun diye teyzesi.. :)))
Görseldeki karede ikiniz mi varsınız?
Hayır, bizimki yoğun bakımda daha kucağımıza almak nasip olmadı :(
Hımm umarım saglıkla annesine ve sevenlerine kavuşur bebiş..
Bazen erken doğumda da bu yaşanabiliyor. Endişeye kapılma sakın yeni hayat yeni umutları beraberinde getirir. :)
Aras, Ege, Doğa, Kaan, Mert, Emir, Kerem, Batuhan, Cihan, Oktay, Onur, Ozan, Okan, Özgür, Özcan, Serdar, Serkan, Alihan, Berkay
Tebrik ederim canım 🌼
Ben Erdi ismini beğeniyorum.
Teşekkür ederim ^-^
Allah sağlıklı, güzel ömür versin Agri. İsim bulmada kötüyümm
Ali koyun ben Ali ismini çok seviyorum Alişim diye sevin ya da Enes 😄
Göktürk
Alp
Alpkunt ( Bunun anlamı güzel. Karakterli yiğit demek.)
Senin baska yerde üyelik var mı bu gibi platformda
Hayır yok neden?
Fotonu gördüm sanki bu şekilde bir yerde
Hangi uygulama?
Memurlar
O ne ya 😃 eminsen aynı fotoğraf olduğuna git ifşala özgüvensizi milletin fotoğrafıyla var olmaya çalışmasın.
Önemli değil 😂
Berke Can olundu. Sfgj
Muzaffer daha cazip bunun yanında hehehd
Halilişko olsun djjd
İlla aşko kuşko yapcan çocuğu 😃
Teyze değil anne baba karar verir buna ama
İlk yeğenime benim önerdiğim isim koyuldu :)
Kararı yine anne baba veriyor zaten biz isim öneriyoruz sorulduğu için ama şimdi benimde aklımda isim yok.
Bizim ki Ali Alparslan… :)
Ömer ismini çok seviyorum oğlum olsa Ömer koyardım
cagatay, atakan, onur
Sen evde kaldın ona yan bence
Ben evde kalmamışımdır evlenmemeyi tercih etmişimdir iyi bak😃
elimi sallasam ellisini sıraya dizerim😃
Yürü beee işte bu yaa sataşma yok alınma yokk afferin kiz sana bana laf etme boşuna ben zaten evliyim hee şimdiden soylım evde kalmış kiz Ekk
Atlas olsun.
İlk bu ismi önerdim seçenekler arasında bekliyor 😃
Burak :D
Gıcık oluyorum buraklara
Kalbim kırıldı :D
İsmin değildir diye umuyorum 😃
İsmim 😀
Artık sana da gıcığım bilesinnn sksk
Burak'lara herkes gıcık :D
Yiğit
I ıhh
Çağlar desem o da olmaz en iyisi ben öneri işini bırakayım :D allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)
Burak.. Gürkan..
Burak mı öğkk
Niye bişey mi yaptı Burak sana
Ne yapabilir Burak bana. Sevmiyorum sadece emreler gibi beş para etmez oluyorlar genelde😃
Burak diye birisi ile acaba anısı mı oldu diye düşündüm, neyse Ömer olsun 😅
Ya onu da hiç sevmem onlarda şerefsiz oluyor fkskdj
Osman olsun o zaman xnndjffj
Agdhhd daha neler daha neler
Son bir isim söylüyorum çok güzel bir isim.. Halil
Halil güzel gibi de yetişkinlerde güzel bebeke koyulmaz sksjks
Kulağa çok hoş geliyor Halilim yiğidim
Sakir
Mehmet akif
Koray
Bulut
Kadir