Çocuk & Ebeveyn Bebek tebriğine samimi ne mesaj atılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Patronum doğum yaptı tebrik mesajı atıcam ama sıradan bir şey değilde samimi mesaj istiyorum acil yardım bakar mısınız kızlar Güncellemeler1 yıl Bende 21 Bebek tebriğine samimi ne mesaj atılır? Cevapla Doğum Soruları Bebek Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. hayırlı olsun falan yazın. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok sıradan işte samimi bende öyle yazmasını biliyorum da
KomadinBahattin Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Mesaj atmak yerine ara klişe birşeyler söyle kapansın bu konu 0 0 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Hayırlı ve sağlıklı büyümesi dileğiyle hayırlı olsun çocuğunuz 0 0 Yorumla
misswolfie Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl böyle güzel bi bebek kromozomlarınız maşallahlığından kaynaklanıyor olsa gerek nasıl bir gen dansı aman tanrım bu bebek destansı 2 39 Yorumla Soran 1 yıl Dalga mı geçiyorsun Yorumla Mejhi 1 yıl @misswolfie sanırım premium paket almışsınız kromozomları ben de almak istiyorum böyle destansı bir varlık için ürünün linkini paylaşır mısınız Yorumla misswolfie 1 yıl Yani o kadar düşünüp mani yazdım diğerlerine bişe demiyosun bana kızıyosun kırıldım dostum Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim ama ben yardımcı olmanı istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Mani değil ;) Yorumla misswolfie 1 yıl Kimse de doğurmuyo ki çevremde 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahahahahha çok güldürdün beni 😂😂 Yorumla misswolfie 1 yıl @Mejhi yukarı kaydır dostum Yorumla Soran 1 yıl Benimde çevremde herkes doğruyor 😂 Yorumla Mejhi 1 yıl Bu maniyi çalabilir miyim bir gün bir bebek doğduğunda sesli sesli şiir okur gibi okumak istiyorum Yorumla misswolfie 1 yıl Gerçekten destansı bi bebekse sana hediyem olsun skdlşsşs Yorumla Soran 1 yıl Sen çalabilirsin kardeşim dödkdldld Yorumla Soran 1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla misswolfie 1 yıl Ben mii 21 Yorumla misswolfie 1 yıl Doğurmaya çok uzağım ilham gelmiyo Yorumla Mejhi 1 yıl Çaldım yıllarca notlarımda bekleyecek jddndhjdjdbd Yorumla Soran 1 yıl Şubat ta 22 giricem Yorumla Soran 1 yıl Benim de ilgimi çekmiyor dmdkdkd Yorumla misswolfie 1 yıl Öyle güzel yaptın ki bebeyi benim bile doğurasım geldi yaz dldşşd Yorumla Mejhi 1 yıl Mayısta 22 ye girecem ( çocuk yapmak bence doğru değil tabi gen dansı yoksa ) Yorumla Mejhi 1 yıl @misswolfie hhhjbhjcyhvyhhjhungjbgujg Yorumla Soran 1 yıl çok sevindim♥️ tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürlü evlat olsun inşallah 😍🥰♥️♥️ Yorumla Soran 1 yıl Yazdım Yorumla Soran 1 yıl Senden de böyle bi mesaj beklemiştim Yorumla misswolfie 1 yıl İyi yaptın yavrum çok düşününce işin içinden çıkılmaz Yorumla Mejhi 1 yıl Hiç eğlenceli bir cevap değil ya olmamış değiştir onu Yorumla Soran 1 yıl Abicim sen bi hadi ordan ya Yorumla misswolfie 1 yıl @Mejhi sen doğurunca daha iyisini yazcaz söz Yorumla Soran 1 yıl Cldldldldldlld Yorumla Soran 1 yıl Kızz çok tatlısın seen Yorumla Mejhi 1 yıl Eğer beni doğurtmayı başarırsanız acayip destansı olur Yorumla misswolfie 1 yıl @Mejhi benim maninin uyacağı tek doğum seninki olabilir dhdşlsls Yorumla misswolfie 1 yıl O senin tatlılığın aşkım💘 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Oyyy kuzummm benimm ❤️❤️ Yorumla Mejhi 1 yıl @misswolfie dkdndkdnjssjdnsjndnd bence de Yorumla Mejhi 1 yıl Güzel bir sohbetti çok güldüm haydin alla emanet destansı bir gidiş yapıyorum Yorumla misswolfie 1 yıl Bayss dostum bol gülmeli destansı bir hayat diliyorum Yorumla Mejhi 1 yıl Aynı şekilde reis Yorumla
zorttiriks Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl pıtığınıza saglık yaz 3 1 Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Olum sesli güldüm la 😂😂 Yorumla
SadeceMia Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Allah Analı babalı büyütsün 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Samimi dedim ya içten bir mesaj Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Patronamı yürüyorsun ona göre söyle yazalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayırlı olsun falan yazın.
Çok sıradan işte samimi bende öyle yazmasını biliyorum da
Mesaj atmak yerine ara klişe birşeyler söyle kapansın bu konu
Hayırlı ve sağlıklı büyümesi dileğiyle hayırlı olsun çocuğunuz
böyle güzel bi bebek kromozomlarınız maşallahlığından kaynaklanıyor olsa gerek
nasıl bir gen dansı aman tanrım bu bebek destansı
Dalga mı geçiyorsun
@misswolfie sanırım premium paket almışsınız kromozomları ben de almak istiyorum böyle destansı bir varlık için ürünün linkini paylaşır mısınız
Yani o kadar düşünüp mani yazdım diğerlerine bişe demiyosun bana kızıyosun kırıldım dostum
Teşekkür ederim ama ben yardımcı olmanı istiyorum
Mani değil ;)
Kimse de doğurmuyo ki çevremde 😂
Hahahahahha çok güldürdün beni 😂😂
@Mejhi yukarı kaydır dostum
Benimde çevremde herkes doğruyor 😂
Bu maniyi çalabilir miyim bir gün bir bebek doğduğunda sesli sesli şiir okur gibi okumak istiyorum
Gerçekten destansı bi bebekse sana hediyem olsun skdlşsşs
Sen çalabilirsin kardeşim dödkdldld
Sen kaç yaşındasın
Ben mii 21
Doğurmaya çok uzağım ilham gelmiyo
Çaldım yıllarca notlarımda bekleyecek jddndhjdjdbd
Şubat ta 22 giricem
Benim de ilgimi çekmiyor dmdkdkd
Öyle güzel yaptın ki bebeyi benim bile doğurasım geldi yaz dldşşd
Mayısta 22 ye girecem ( çocuk yapmak bence doğru değil tabi gen dansı yoksa )
@misswolfie hhhjbhjcyhvyhhjhungjbgujg
çok sevindim♥️ tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürlü evlat olsun inşallah 😍🥰♥️♥️
Yazdım
Senden de böyle bi mesaj beklemiştim
İyi yaptın yavrum çok düşününce işin içinden çıkılmaz
Hiç eğlenceli bir cevap değil ya olmamış değiştir onu
Abicim sen bi hadi ordan ya
@Mejhi sen doğurunca daha iyisini yazcaz söz
Cldldldldldlld
Kızz çok tatlısın seen
Eğer beni doğurtmayı başarırsanız acayip destansı olur
@Mejhi benim maninin uyacağı tek doğum seninki olabilir dhdşlsls
O senin tatlılığın aşkım💘
😂😂😂😂