Çocuk & Ebeveyn Çocukken atıştırmayı en çok sevdiğiniz neydi? Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Selamlar profiterol taneleri👻Ebeveynleriniz siz sevdiğiniz içinen çok ne satın almak zorunda kalıyorlardı?Benim favorim danino’ydu bebek bisküvili🫠#reda Çocukken atıştırmayı en çok sevdiğiniz neydi? Cevapla Bebek Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
yldz9900 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl Cino çikolata 1 1 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Limonlusu😌 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. Ben en çok kahve severdim.. hala da seviyorum 1 0 Yorumla
sendengüzelimivar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Şey vardı chetos varya küçük mısır aşırı hoşuma giderdi ;)) 1 2 Yorumla Redamancy-4 1 yıl 25 kuruştu Yorumla sendengüzelimivar 1 yıl He ya ahshsh anneannemden 1 lira alırdım 4 tane alırdım 😄 Yorumla
AnonimBirKullanıcı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cheetos'un Barbekü ve soğan aromalı, mor pakette bir bir cipsi vardı onu çok severdim hâlâ seviyorum :) 2 0 Yorumla
Mihailgivi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Patates kizartmasi. Patates kizartinca kendimi zengin hisseder mutlu olurdum. Cok severdim kizartmasini. Sonra danone, pudding, jelibon 1 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl siz bilmezsiniz leblebi tozunu ya da karton külahta akide şekerini panayırdaki horoz şekeri ballı keçiboynuzu 1 0 Yorumla
Tutsucadisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Üzümlü ve portakalli draje çok severdim. Babacan da hep getirirdi. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Tabiisi de jelibon 😇 neyse ki ülkemizde topraktan çıkıyor 😂 1 0 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Daninoyu 15 yaşıma kadar aldırdım ben de 😅 1 1 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Ben hala alıyorum🫠 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Danino ve peynirli crax 😃 1 2 Yorumla Redamancy-4 1 yıl O peynirlinin mayhoş ve güzel bir tadı var ya Yorumla Suvenir 1 yıl Kesinlikle. Hatta o zamanlar daha bir güzeldi. Şu an yediklerimde o eski tadı yok😄 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Balık kraker 😊 1 2 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Ya benimde😃 Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Çok iyi ama 😅 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Limon sffsf 1 1 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Şekerde dök jdjjd Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Cips 2 1 Yorumla Angell20 1 yıl Hâlâ seviyom ama şu sıralar fıstık favorim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 361 cevap paylaştı. Pamuk şeker 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar