Bebekli bir arkadaşımız bizim her etkinliğimize katılmak istiyor, doğal olarak bebeğiyle uyum sağlayamıyor. Bunu ona nasıl anlatırız?

Yaz tatili için memlekete geldim tarih öğretmeniyim çalışan bir kadınım liseden dershaneden falan arkadaşlarımla görüşüyorum yani grubumuzdan çoğu kişi evli değil bir kişi evli çocuklu falan gezip tozmak istiyoruz kafamıza göre tatiller bir iki günlük falan gidiyoruz bir arkadaşımızın 5 aylık bebeği var Bizimle her yere gelmeye çalışıyor mesela bir daha gezisi yapacağız Ben oraya kucağımda çocukla çıkamam hem bebeğim üşür e biz denize yüzmeye gideceğiz günübirlik biz doğal olarak denize girip yüzmek istiyoruz e o da haliyle kıyıda bebeğine bakmak zorunda herkes gitti ben yalnız kaldım diyor mağazaya gidip kıyafet bakalım diyoruz benim bunu emzirmem lazım altını almam lazım en basitinden birimizin evinde toplanıyoruz ağız tadıyla bir film bile izletmiyor bebeği de uslu bir şey değil sürekli ciyak ciyak ağlıyor Arkadaş artık eskisi gibi olamazsın kabul et yani otur evinde ya da kendin gibi bebeklilerle takıl küçücük bebeğinle hem kendine hem bizi eziyet ediyorsun yazık değil mi bizimle takılmamasına onu kırmadan nasıl anlatabiliriz

Güncellemeler
1 yıl
Çok süper soru sormuşum bebekli annelere duyurulur
Güncellemeler
1 yıl
Aaayyy Bugün gene aradı bebekli arkadaşım tatildeyim of ne güzel atlatmıştım ben onu
Bebekli bir arkadaşımız bizim her etkinliğimize katılmak istiyor, doğal olarak bebeğiyle uyum sağlayamıyor. Bunu ona nasıl anlatırız?