Bebeğim için diş temizleyici bir ürün arıyorum. Geçenlerde kolostrumlu bir diş jeli gördüm, kullanan var mı? Nasıl bir ürün?

Bebeğim yaşına girmek üzere. Benim ve eşimin ailesi her ne kadar temiz insanlar da olsa bebeğimizi seviyor öpüyor bir nefes kadar yakın olabiliyorlar. Hal böyle olunca diğer insanlardaki bakterilerin ve mikropların bebeğime geçmesi kaçınılmaz oluyor. Bu sebeple ağız bakımına dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyoruz eşimle. Piyasadaki ürünlerin bir çoğunda saçma sapan zararlı içerikler mevcut. Geçenlerde bir instagram reklamında kolostrumlu koruyucu diş jeli markası karşıma çıktı. Bu markayı bilen tanıyan veya kullanıp beğenen var mı? Reklam olmaması adına ismini yazmak istemiyorum. Ancak baktığım kadarıyla kolostrumlu diş macunu içeriği üreten tek marka bu marka. Kolostrum üzerine çok fazla yabancı kaynak var. Araştırmalar yapılmış. Oldukça faydalı bir şey olduğu biliniyor. Kısaca anne sütü diyebiliriz ama ister istemez tereddüt oluyor. Deneyen varsa bilgi verebilir mi?

Bebeğim için diş temizleyici bir ürün arıyorum. Geçenlerde kolostrumlu bir diş jeli gördüm, kullanan var mı? Nasıl bir ürün?