Çocuk & Ebeveyn 1 aylık bebeğime uyuz bulaşır mı? haticasaf Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana uyuz tanısı kondu yenidoğum yaptım eşimle uyuzuz küçük bebeğime bulaşır mı? Yaşayan bilen var mı ne iyi gelir ne yapmalıyım 1 aylık bebeğime uyuz bulaşır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bulasir İnsanların eline verme versen bile öpmesinler böylede bulaşma ihtimali çok yüksek 1 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bulaşabilir de bu soruları sana uyuz tanısı koyan sağlık personellerine neden sormuyorsunuz onu anlamıyorum. 0 2 Yorumla haticasaf +1 yıl Onlarda bulaşır dedi fakat şuana kadar bir belirti yok yaşayan bilen var mı diye sordum Yorumla RaistlinMajere_ +1 yıl Bulaşmama ihtimali zaten olmaz. Şu ana kadar ihtimali olmaması da bir şeyi değiştirmez. Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bulaşır, belirti yok diyorsan temasınız olmuştur, kuluçka dönemi var uyuzun. Hemen belli olmaz. 0 0 Yorumla
çilekliiilolipop Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yinede dikkati olmakta fayda var ten tene temastan kaçın 1 0 Yorumla
jelyboncuk Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bulaşır tabiki Allah acil şifalar versin inşallah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bulasir İnsanların eline verme versen bile öpmesinler böylede bulaşma ihtimali çok yüksek
Bulaşabilir de bu soruları sana uyuz tanısı koyan sağlık personellerine neden sormuyorsunuz onu anlamıyorum.
Onlarda bulaşır dedi fakat şuana kadar bir belirti yok yaşayan bilen var mı diye sordum
Bulaşmama ihtimali zaten olmaz. Şu ana kadar ihtimali olmaması da bir şeyi değiştirmez.
Bulaşır, belirti yok diyorsan temasınız olmuştur, kuluçka dönemi var uyuzun. Hemen belli olmaz.
Yinede dikkati olmakta fayda var ten tene temastan kaçın
Nasıl becerdiniz uyuz olmayı
Bulaşır tabiki Allah acil şifalar versin inşallah
olabilir dikkat et
Bulaşır tabi ki
Doktora niye sormadın.