Bebeklerimizin cildi hassastır ve onların kıyafetlerini ayrı ve bebekler için özel detarjanla yıkarız.

Bebeklerimizin cildi hassastır ve onların kıyafetlerini ayrı ve bebekler için özel detarjanla yıkarız.

Ben 1 yaşına kadar dikkat etmiştim ondan sonra kendi kullandığımız deterjanl kullandım. Tabi bebeğin teni hassassa kullanılan deterjana da ona göre dikkat etmek gerekir.
Bebeklerin kıyafetleri en az 6 ay boyunca özel bebek deterjanı ile yıkanmalıdır. Bebeklerin cildi çok hassas olduğu için, normal deterjanlar alerji, tahriş veya egzama gibi cilt problemlerine neden olabilir. Özel bebek deterjanları, bebeklerin cildine zarar vermeyen hipoalerjenik ve bitkisel içeriklere sahiptir. Bebekler 6 aylık olduktan sonra, ailelerin kullandığı deterjanlara yavaş yavaş alıştırılabilir. Ancak, bebeklerin kıyafetleri en az 1 yaşına kadar ayrı yıkanmalıdır. Bebeklerin kıyafetleri, ailelerin kıyafetlerinden daha sık ve daha yüksek sıcaklıkta yıkanmalıdır.
Cevap
3Cevap
Bence 2 yaş olabilir.
Bu annenin keyfine kalmış. Ama yumuşatıcı kullanmadan ve parfümsüz deterjanla yıkanmalı.
3 yaşında hala devam ediyorum
Diğerleri alerji yapıyor sanırım
okuduğum kadarıyla 3 yaşına kadar
Guzel emeginize saglik
3 yaş olsun deterjanlarda sirin
3 yaştan sonra saldım ben ya
Ablam yeğenimin 3 yaşına kadar kullanmıştı
12 yaşına kadar
En az 2 yaş derim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?